Obavijesti

Sport

Komentari 155

Remi na San Siru: Matri heroj 'Dame', Milanu poništen gol

Remi na San Siru: Matri heroj 'Dame', Milanu poništen gol
10

U 25. kolu Serie A u derbiju Milana i Juventusa na San Siru dvije su momčadi podijelile bodove. Bilo je 1-1. Milanu je poništen gol, a Vidal je zaslužio crveni

VIDEO

I Milan i Juventus ušli su u susret s namjerom da uzmu tri boda, prvi kako bi povećali prednost na čelu tablice, drugi kako bi vratili vrh Serie A. Derbi na San Siru donio je odmah nekoliko pokušaja s obje strane, ali prvo gol ipak je pao na strani domaćina. Greška u obrani Juventusa stvorila je priliku za 'rossonere' Bonucci je izgubio loptu, a njegovu je nepažnju kaznio Nocerino snažnim udarcem s ruba šesnaesterca kojim je u 14. minuti susreta donio vodstvo Milanu.

Gol je donio sigurnost domaćinima koji su nasrnuli na gol Buffona koji je dva puta spašavao sa same crte, prvo nakon udarca Mexesa, drugi put na odbijenu loptu na koju je natrčao Muntari. Lopta, prema mišljenju suca Romagnolija, nije bila iza crte i Milanu nije priznat drugi pogodak.

Juventus je odmah odgovorio kontrom Estigarribie kojeg je spremno zaustavio Abbiati. No posla je imao već u idućoj akciji Buffon koji je na vrijeme istrčao na trk Robinha i spriječio novo vodstvo Milana. 'Rossoneri' su mnogo agresivniji nakon pola sata igre i diktiraju tempo na travnjaku. Zaprijeti je opet Milan preko Van Bommela koji je bio neprecizan, baš kao i Vidal na strani Juventusa samo minutu kasnije. Njegov je udarac dobro protegnuo Abbiatija, ali lopta je završila malo pokraj vratnice.

Milan je odmor dočekao s golom prednosti, iako je mogao i s dva, da je Romagnolo priznao pogodak Muntarija.

U nastavku su se još više užarili duhovi. Vidal je nervozno raspucao prema tribini, a Mexes je šakom zaustavio Borriella, na njegovu sreću sudac to nije primijetio. Milan je u prvim minutama drugog poluvremena bio dominantniji, a Juventus se pokušao trgnuti uvođenjem u igru Pepea i Vučinića. Izmjene su probudile Juventus koji je stigao blizu izjednačenja preko Quagliarelle. No kad već on nije zabio, Matri koji je ušao umjesto njega 'utrpa' je loptu u mrežu Abbiatija i u 83. minuti susreta izjednačio rezultat.

Matri je gol postigao već ranije, ali je poništen zbog navodnog zaleđa. Juventusov se napadač iskupio samo nekoliko minuta kasnije, nakon ubacivanja Pepea. Matri je donio izjednačenje, ali i zaradio žuti karton zbog pretjeranog slavlja nakon gola. Matriju žuti, a Vidalu crveni zbog nesportskog ponašanja. Juventus je par minuta prije kraja susreta ostala s desetoricom igrača.

Sudac Romagnoli koji se nije iskazao po svojim odlukama na večerašnjem susretu dosudio je četiri minute nadoknade u kojoj su obje momčadi dobile priliku zabiti pobjednički gol, ali rezultat je na San Siru ipak ostao neriješen. Juventus je ostao neporažen u prvenstvu, a Milan zadržao minimalnu prednost pred momčadi iz Torina.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka