Sport

Komentari 24

Rendulić može odahnuti: Lovrić će biti spreman za Hajduk

Rendulić može odahnuti: Lovrić će biti spreman za Hajduk

Ultrazvukom je ustanovljeno kako nema većeg hematoma, ali ni, što je još važnije, puknuća na kvadricepsu. Riječ je o kontuziji, odnosno udarcu u mišić. Lovrić bi se tako već za tjedan dana trebao vratiti treninzima

Dinamo je u subotu na Maksimiru pobijedio Goricu 2-1 u sklopu 23. kola HT Prve lige. "Modrima" je pobjedu golčinom u 89. minuti donio Mislav Oršić, ali je velikogorički tabor više očajavao zbog ozljede najboljeg igrača Kristijana Lovrića (26) nekoliko minuta ranije.

POGLEDAJTE VIDEO: Mislav Oršić nakon West Hama

Nekoliko minuta prije kraja zaspala je obrana Gorice nakon jednog prekida, a Lovrić se u posljednji trenutak bacio i blokirao pokušaj Dinama. Ostao je ležati s bolnom grimasom na licu. Zamijenio ga je Vlatko Stojanovski.

Prve prognoze nisu bile dobre. Trener Krunoslav Rendulić rekao je nakon utakmice da bi igrač mogao izbivati duže vrijeme, do nas su došle informacije kako mu je Lovriću pukao kvadriceps, ali pregled u nedjelju pokazao je da se ne radi o ozbiljnijoj ozljedi.

Ultrazvukom je ustanovljeno kako nema većeg hematoma, ali ni, što je još važnije, puknuća na kvadricepsu. Riječ je o kontuziji, odnosno udarcu u mišić. Lovrić bi se tako već za tjedan dana trebao vratiti treninzima. 

Lovrić je u 70. zaradio žuti karton zbog grubog prekršaja na Dariju Špikiću i to mu je treća akumulirana javna opomena te će propustiti sljedeće kolo. Gorica 18. veljače kod kuće igra protiv Slaven Belupa.

Međutim, treneru Krunoslavu Renduliću bit će dostupan 2. ožujka, kad Gorica gostuje na Poljudu u polufinalu Kupa protiv Hajduka.

Najčitaniji članci