Obavijesti

Sport

Komentari 24

Rendulić može odahnuti: Lovrić će biti spreman za Hajduk

Rendulić može odahnuti: Lovrić će biti spreman za Hajduk

Ultrazvukom je ustanovljeno kako nema većeg hematoma, ali ni, što je još važnije, puknuća na kvadricepsu. Riječ je o kontuziji, odnosno udarcu u mišić. Lovrić bi se tako već za tjedan dana trebao vratiti treninzima

VIDEO

Dinamo je u subotu na Maksimiru pobijedio Goricu 2-1 u sklopu 23. kola HT Prve lige. "Modrima" je pobjedu golčinom u 89. minuti donio Mislav Oršić, ali je velikogorički tabor više očajavao zbog ozljede najboljeg igrača Kristijana Lovrića (26) nekoliko minuta ranije.

POGLEDAJTE VIDEO: Mislav Oršić nakon West Hama

Pokretanje videa...

Mislav Oršić nakon West Hama 03:37

Nekoliko minuta prije kraja zaspala je obrana Gorice nakon jednog prekida, a Lovrić se u posljednji trenutak bacio i blokirao pokušaj Dinama. Ostao je ležati s bolnom grimasom na licu. Zamijenio ga je Vlatko Stojanovski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prve prognoze nisu bile dobre. Trener Krunoslav Rendulić rekao je nakon utakmice da bi igrač mogao izbivati duže vrijeme, do nas su došle informacije kako mu je Lovriću pukao kvadriceps, ali pregled u nedjelju pokazao je da se ne radi o ozbiljnijoj ozljedi.

Oršić u 89. minuti zabio za pobjedu Dinama protiv Gorice

Ultrazvukom je ustanovljeno kako nema većeg hematoma, ali ni, što je još važnije, puknuća na kvadricepsu. Riječ je o kontuziji, odnosno udarcu u mišić. Lovrić bi se tako već za tjedan dana trebao vratiti treninzima. 

Lovrić je u 70. zaradio žuti karton zbog grubog prekršaja na Dariju Špikiću i to mu je treća akumulirana javna opomena te će propustiti sljedeće kolo. Gorica 18. veljače kod kuće igra protiv Slaven Belupa.

Međutim, treneru Krunoslavu Renduliću bit će dostupan 2. ožujka, kad Gorica gostuje na Poljudu u polufinalu Kupa protiv Hajduka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića