Obavijesti

Sport

Komentari 3

Rennes nakon četiri mjeseca izgubio bez Majera, Tudorov Marseille razbio je Toulouse

Rennes nakon četiri mjeseca izgubio bez Majera, Tudorov Marseille razbio je Toulouse

Za Marseille je u 13. minuti poentirao Rongier, dok je u 41. nespretan autogol dao Nicolaisen. Nogometaši Rennesa su poraženi nakon čak četiri mjeseca, s 3-1 je kao domaćin bolji bio Reims

VIDEO

Na iznimno uvjerljiv su način sezonu u francuskoj Ligue 1 nastavili nogometaši Marseillea koji su na domaćem terenu, u utakmici 16. kola, slavili s 6-1 protiv Toulousea.

Pokretanje videa...

Lovro Majer nikad nije promašio penal 01:22

U prvom poluvremenu je sastav kojeg vodi hrvatski strateg Igor Tudor stekao dva gola prednosti. Prvo je u 13. minuti poentirao Rongier, dok je u 41. nespretan autogol dao Nicolaisen. Glavom je loptu vraćao svom golmanu, ali ga je pritom prebacio.

U nastavku utakmice prvo je nakon sjajnog driblinga na 3-0 povećao Kolašinac u 51. minuti, dok je u 62. lijepo za 4-0 pogodio Payet. Potom je Van den Boomen pogodio iz jedanaesterca i smanjio na 1-4, ali je u samoj završnici uslijedio novi udar Tudorovih trupa.

U 80. minuti je Under realizirao udarac s bijele točke za 5-1, dok je Nuno Tavares u 82. postavio konačnih 6-1. Ovom se pobjedom Marseille popeo na treće mjesto ljestvice, dok je Toulouse na 13. poziciji.

U susretu Nice i Lensa nije bilo pogodaka. Lens je ostao drugi na ljestvici, ali ima sedam bodova manje od vodećeg PSG-a. Marseille za Lensom zaostaje četiri boda.

Champions League - Group E - Krasnodar v Stade Rennes

U susretu 16. kola francuske Ligue 1 nogometaši Rennesa su poraženi nakon čak četiri mjeseca, s 3-1 je kao domaćin bolji bio Reims.

Za Rennes nije igrao hrvatski reprezentativac Lovro Majer, a prvo ime susreta bio je mladi, 21-godišnji engleski nogometaš Florian Balogun koji je postigao dva pogotka, prvi u 6. i posljednji na utakmici u 84. minuti. Između toga je Flips u 22. minuti zabio za 2-0 domaćina, dok je u nadoknadi prvog poluvremena na tadašnjih 1-2 smanjio Theate.

Gledajući prvenstvene utakmice, ali i one u Europskoj ligi, bio je ovo prvi poraz Rennesa nakon 27. kolovoza kada je gostovao i bio poražen kod Lensa s 1-2. Rennes je ostao na trećem mjestu ljestvice.

U gostima je uspješan bio Montpellier koji je slavio kod favoriziranog Lorienta s 2-0. Utakmica je bila odlučena u uvodnih 20-ak minuta. Zabili su Savanier u 3. minuti iz slobodnog udarca i Wahi u 22. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...