Obavijesti

Sport

Komentari 43

Reno nije došao pa Zadar nije odlučio! Tornado protiv Šukera

Reno nije došao pa Zadar nije odlučio! Tornado protiv Šukera
7

Dobro je da kandidati dođu među ljude i predstave svoje programe. Ja sam ovdje također prvi put i nisam sudjelovao u onome što se ovdje događalo proteklih pet godina. Opet ću doći, rekao je Šimić

VIDEO

Mislim da je jasno da svi žele promjene. Uzak broj ljudi još nije shvatio da su promjene stvarno potrebne i da nogomet mora krenuti u drugom smjeru, rekao je u Zadru Dario Šimić, potencijalni kandidat za predsjednika HNS-a, nakon što se sastao s predstavnicima tamošnjega županijskoga nogometnog saveza u jednom restoranu.

Ispred restorana osvanuo je transparent "Pamet u glavu. Glas za Šukera = glas za mafiju" u potpisu zadarske navijačke skupine Tornado.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:54

- Navijači su naša potpora, nogomet se igra zbog njih. Važan nam je NK Zadar kao centar razvoja ove županije. Važna nam je i infrastruktura koja bi u svakom slučaju trebala biti bolja. Pozivam sve članove županijskog saveza na izgradnju boljeg nogometa - rekao je Šimić.

Ipak, sastanku nije nazočio predsjednik županijskog saveza Reno Sinovčić, nego njegov zamjenik Viktor Prtenjača koji zasad nije mogao Šimiću zajamčiti potporu Zadrana. Oni u skupštini HNS-a imaju jedan glas, eventualno dva ako se tu pribroji predstavnici klubova nižeg ranga iz Dalmacije.

- Lijepo smo dočekani. Još nismo dobili potporu, oni će dati vrijeme i drugim kandidatima da se predstave - pojasnio je Šimić.

- Dobro je da kandidati dođu među ljude i predstave svoje programe. Ja sam ovdje također prvi put i nisam sudjelovao u onome što se ovdje događalo proteklih pet godina. Ja ću sigurno doći i nakon godinu, i nakon dvije godine jer mi je bitan svaki klub u Hrvatskoj. Znamo koje je sve reprezentativce ovaj kraj iznjedrio i želimo da u Zadru uživate u nogometu - rekao je Šimić okupljenim novinarima.

Viktor Prtenjača naglasio je kako je bitno da svi dobiju priliku predstaviti svoj program vođenja HNS-a.

- Saslušali smo gospodu i poštujemo regule ponašanja. Pružit ćemo šansu svim kandidatima pa da vidimo njihovu viziju i što to nude za boljitak nogometa. Donijet ćemo odluku u potrebnom roku, a ona će zaštititi interese razvoja nogometa u našoj županiji.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 43

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja