Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Reno Sinovčić na Poljudu vrijeđao trenera Antu Mišu

Siva eminencija zadarskog prvoligaša i menadžer trojice nogometaša Hajduka na sebi svojstven način pokušao je riješiti 'problem' s Antom Mišom

Filip Brala
Foto: Filip Brala
8 komentara

Vanjski suradnik Zadra krenuo je u žestoku ofenzivu. Bez pravog razloga i povoda, reći će mnogi, ali to ionako nekima nije ni bitno. Onima koji po medijima žestoko napadaju trenera momčadi u kojoj igraju trojica igrača koji bi trebali - igrati više. Reno je u utorak 'opalio' po Miši zbog statusa Marina Tomasova i Jurice Buljata, ali nije se zadržao na razgovoru s novinarima.
Dan kasnije došao je do Poljuda i Anti Miši u tunelu stadiona rekao sve što misli o njemu i njegovim odlukama da Tomasova i Buljata ostavlja na klupi. Razina komunikacije, kažu svjedoci, nije bila baš osobita. U najmanju ruku... Pljuštale su uvrede, visoki tonovi, doista je 'iskrilo'. Ni u ludilu ovo nije situacija koja bi se smjela dogoditi u klubu koji pretendira da bude ozbiljan.
- Ma nije to bio sukob, samo malo žučnija rasprava - rekao je Miše za Večernji list, s očitom namjerom da ublaži cijeli incident. Miše je rekao i kako je objasnio Sinovčiću da je Tomasov morao proći fazu prilagodbe, da je igrao u većini utakmica i da će iduće sezone u njemu tražiti nositelja igre. Jurica Buljat, pojasnio je Miše pristojno Sinovčiću, mora izbaciti svoje 'žute minute' i postat će reprezentativni potencijal. Kao što je Subašić već sada.
No najvažnija vijest u svemu ovome je ta da Sinovčić NIJE bio naglavačke izbačen sa stadiona nakon verbalnog napada na trenera Mišu. A trebao je, kao što treba biti svatko kome padne napamet na ovakav način krojiti politiku kluba.

Naši partneri pišu
Message