Obavijesti

Sport

Komentari 22

Repeša: Jesam pogriješio što sam se vratio? Ne treba mi ovo

Repeša: Jesam pogriješio što sam se vratio? Ne treba mi ovo
4

Cibona je promašila koš za pobjedu, a u produžetku je ipak izgubila od Partizana 83-77, a trenera Repešu suđenje je dovelo do emotivnog ispada i ruba suza

VIDEO

Čestitam svima koji su tako dugo preživjeli u ovoj balkanskoj krčmi. Nismo zaslužili ovakvo suđenje. Pitam se jesam li pogriješio povratkom na ove prostore, rekao je Jasmin Repeša u emotivnom govoru nakon poraza Cibone od Partizana 83-77 nakon produžetka.

- Volio bih vidjeti da Cibona u Beogradu ima ovakvo suđenje kakvo je Partizan imao ovdje. Ne znam jesu li karte otprije podijeljene, ne zanima me, ali to je sramotno. Ne treba mi ovo u 51. godini života – neutješan je bio Repeša.

Iako naše momčadi često u sucima traže razloge poraza, Jasko nije pretjerivao. Bilo je tu puno loših odluka, zbog kojih su im već u poluvremenu pred svlačionicom navodno navijači napravili 'sačekušu', a nekako najviše odskače u najmanju ruku diskutabilni prekršaj Zubčića na Mačvanu 17 sekundi prije kraja, koji je Beograđanima donio produžetak. Međutim, suci nisu krivi za dva Partizanova ofenzivna skoka, zbog kojih je njihov napad uoči Mačvanovih slobodnih bacanja trajao više od minute. Nisu krivi ni što Khalid El Amin nije u posljednjem napadu zabio za pobjedu, niti za ozljedu Davora Kusa, bez kojeg je u završnici bilo puno teže, a pogotovo ne za deset Ciboninih promašenih slobodnjaka.

- Neću ništa dobiti ako komentiram suđenje. Presudili su promašeni 'penali', a to je nedopustivo – rekao je neutješni kapetan Marin Rozić, a Tomislavu Zubčiću posebno je bilo žao razočarane puno dvorane.

- Tko zna kad će nam opet doći ovoliko ljudi...

I Repeša je žalio zbog navijača, ali i zato što ga porazi na Ciboninoj klupi bole više nego drugi.

- Možda sam emotivan jer mi je Cibona prva dala priliku kad sam je trebao. Vječne ljubavi su rijetke, ali još su rjeđe prve ljubavi koje tako dugo traju.

Pun Draženov dom 'zapalile' seksi Cibonete

Ponukani uvjerljivom pobjedom u Vršcu i velikim suparnikom, navijači su skoro do kraja ispunili Draženov dom. S oko 5000 ljudi bila je to vjerojatno najbolje posjećena košarkaška utakmica u Hrvatskoj ove sezone. Najbučniji navijači na Zelenom sektoru u drugoj su četvrtini napravili krasnu scenografiju podignuvši crvene, bijele i plave papire koji su tvorili hrvatsku zastavu, s Ciboninim grbom umjesto šahovnice u sredini, a sve popraćeno pokličima 'Mi Hrvati'. Nisu izostali ni 'valovi', a za dodatno užarivanje atmosfere pobrinula se i nova postava Ciboneta. Cure su dosad 'odradile' samo nekoliko utakmica i još puno moraju raditi na usklađenosti, ali nitko ne može osporiti da ih je lijepo vidjeti.

Nezaustavljivi James i Mačvan

Nedavno pristigli Amerikanac Dominic James sjajno se uklopio u momčad Partizana, što je dokazao ubacivši Ciboni 28 koševa, od čega pet trica iz osam pokušaja. On i Milan Mačvan (23 koša i 12 skokova) bili su enigma za 'vukove', kod kojih je barem jedanput zabilo 10 od 11 igrača, a najviše Antwain Barbour (11) i Demonte Harper (10).


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju