Obavijesti

Sport

Komentari 2

Repeša: 'Majstorice sam već dobivao i na gostovanjima...'

Repeša: 'Majstorice sam već dobivao i na gostovanjima...'
1

Cedevita u Podgorici (18.30 sati) igra majstoricu polufinala ABA lige za plasman u Euroligu, a trener Jasmin Repeša tvrdi da zna kako slaviti u odlučujućem susretu

VIDEO

Svime što su radili u trećoj i četvrtoj utakmici oni su pripremali teren za petu. Vidio sam taj scenarij puno puta u životu, rekao je Jasmin Repeša prije putovanja u Podgoricu.

Zagrebački dio polufinala ABA lige više će se pamtiti po niskim udarcima čelnika Budućnosti nego po Cedevitinim pobjedama, kojima su nakon zaostatka 0-2 izborili večerašnju majstoricu u crnogorskoj metropoli. Cedevita gaji imidž gospodskoga kluba i ne želi se spuštati na tu razinu, ali Repeša je u Morači spreman na sve.

- Dosad sam s igračima razgovarao samo o psihološkoj pripremi. Govorilo se i prije ovih dviju zagrebačkih utakmica da je psihološka prednost na strani Budućnosti. Neka samo tako bude i prije pete - kaže Repeša, koji je u karijeri puno puta vodio momčadi u majstoricama.

- Imam dobra iskustva. Puno sam puta i okretao serije i izbacivao bolje plasiranog protivnika. Ako budemo pametni, hrabri i agresivni, igrali srcem i glavom, lakše ćemo provesti sve zamisli - objasnio je trener Cedevite.

Među velikim pobjedama u doigravanjima najradije se sjeća prve sezone u Italiji.

- Fortitudo sam preuzeo u studenom na 12. mjestu i podigao ga do šestog. U polufinalu smo igrali protiv Rome s Pešićem na klupi, Myersom, Jenkinsom, Parkerom, Santiagom... Bili su sjajna momčad. Došli smo u Rim na petu utakmicu, a oni su poveli 31-8 u 12. minuti. Pokušavao sam s promjenama obrana, svih igrača, dok nisam, kao zadnju mogućnost, uveo Pozzecca, čovjeka improvizacije, koji sam može odlučiti utakmicu. Do poluvremena je već bilo 33-32, dobili smo i ušli u finale - prisjetio se trener Cedevite.

U ovoj momčadi nema takvog igrača, nema ni Nolana Smitha, koji je lani u sličnoj utakmici u Beogradu sa sirenom zabio Partizanu.

- Ma neka zabijemo i nogom, samo da je za pobjedu - rekao je Miro Bilan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome