Sport

Komentari 4

Repeša: U traumi smo, sport nije pitanje života i smrti...

Nakon horora u Beogradu gdje su huligani Crvene zvezde igrače Budućnosti, pa i Repešu, napali i gađali bocama, stolicama i slično, Repeša se nije javljao niti pojavio na konferenciji za medije

Jasmin Repeša nakon poraza u finalnoj seriji ABA lige od Crvene zvezde podnio je ostavku. Nakon horora u Beogradu gdje su huligani Crvene zvezde igrače Budućnosti, pa i Repešu, napali i gađali bocama, stolicama i slično, Repeša se nije javljao niti pojavio na konferenciji za medije. Par utakmica prije, Repešu su navijači Zvezde pljuvali do te mjere da je svoj sako morao biti u smeće. Hrvatski stručnjak sad se oglasio putem službene stranice crnogorskog kluba.

Priopćenje Repeše prenosimo u cijelosti:

Jasmin Repeša zahvalio se klubu, upravi i navijačima na dosadašnjoj suradnji.

Prije svega, želim zahvaliti svima na toplom prijemu i podršci. Hvala Klubu, navijačima, Upravnom odboru i predsjedniku kluba na protekla četiri mjeseca, koja će mi ostati u lijepom sjećanju. Od srca zahvaljujem igračima i stručnom stožeru na suradnji u ovoj od početka teškoj sezoni, koja nije završila kako smo željeli i očekivali. Ipak, ne treba zaboraviti da jedna sezona ne čini klub. Sport nije pitanje života i smrti. Budućnost Voli ima sve najbitnije preduvjete - stabilnost, financijsku strukturu, navijače, podršku i entuzijazam, iz godine u godinu raste i napreduje, ide uzlaznom putanjom.

Svi smo imali grešaka, ne poričem, ali tko radi, taj i griješi. Žao mi je što je sve ovako završilo. Ne u sportskom, nego u ovom drugom segmentu, koji nije u skladu s mojim poimanjem sporta i života. Dobronamjerno sam ukazivao na to od prve finalne utakmice. Žao mi je ako je netko to pogrešno protumačio. Kao čovjek nisam opravdao ono što se događalo na trećoj utakmici finala. Način na koji je finale završeno je ostavilo traumu, ne samo meni, nego i svima nama iz Kluba.

Još jednom toplo zahvaljujem svima, želim Budućnost Voliju puno sreće u daljem radu, s nadom da ako regionalna košarka preživi, bude drugačija od ove finalne serije.

Nakon napada uoči posljednje utakmice finalne serije, u kojoj je Zvezda naposljetku slavila 3-2, igrači Budućnosti i Repeša povukli su se u svlačionicu odakle nisu imali namjeru izaći. Ipak, navodno pod prijetnjom kako će utakmica biti registrirana kao 20-0 pobjeda Zvezde, ipak su izašli na teren gdje su ih još istraumatizirane domaćini uvjerljivo porazili 97-54.

Najčitaniji članci