Obavijesti

Sport

Komentari 101

Hrvatski navijači napravili ludnicu: Kockice obojile centar Dohe, ore se hrvatske pjesme

Hrvatski navijači napravili ludnicu: Kockice obojile centar Dohe, ore se hrvatske pjesme
12

Još jedan dan za pamćenje je pred hrvatskim nogometom. Vatreni od 16 sati igraju protiv Brazila za polufinale Svjetskog prvenstva, a navijači su, već tradicionalno, plažu ispred hotela reprezentacije obojili kockicama

Pokretanje videa...

navijači u katru 00:29
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
LUDNICA U CENTRU

Fantastična je atmosfera među hrvatskim navijačima u Dohi. Iščekuju spektakl protiv Brazila, a za to vrijeme treba navlažiti grlo i zagrijati jezik. Okupirali su centar katarske metropole odakle ore hrvatske pjesme.

LEGENDE U KATRU

I dvije legende 'vatrenih' stigle su u Katar bodriti Hrvatsku protiv Brazila! Riječ je o Niki Kranjčaru i Josipu Šimuniću koji su vrijeme do utakmice kratili u društvu Josipa Kramarića, oca reprezentativca Andreja. 

24sata
UŽIVO IZ KATRA

Naši reporteri javljaju se uživo iz Katra. Krenulo je razvijanje najveće navijačke zastave! Do navijača se na plažu spustio Dejan Lovren.

- Ljudi, hvala vam puno. Vidimo se!

BRAZILCI NAS PODCJENJUJU

Ova Hrvatska već je zaustavila Lionela Messija, Harryja Kanea, u Ligi nacija smo ukrotili i Mbappea... Pa možemo valjda i Neymara, a pobjeda bi ovu momčad učinila besmrtnom generacijom. Više pogledajte OVDJE 

IZNENAĐENJE ZA VATRENE

Katar je daleko, ali vojska navijača u kokicama opet će okupirati Katar i dati toliko vrijednu podršku. Očekuje se oko 2000 hrvatskih navijača, a dan prije utakmice pripremili su iznenađenje za reprezentativce.

Hrvatski navijači su u Lusailu, predgrađu Dohe, na posebnim neboderima ispisali sliku kapetana Luke Modrića uz poruku 'Kapetane, povedi nas'. Bit će to posebno iznenađenje i motivacija igračima koji nisu znali za ovu akciju.

Više pogledajte OVDJE 

Komentari 101