Obavijesti

Sport

Komentari 21

Restoran za najveće face: U Garifulu su ovo ljeto bili Jordan, Valentino Rossi, Jan Oblak...

Restoran za najveće face: U Garifulu su ovo ljeto bili Jordan, Valentino Rossi, Jan Oblak...

Mike se na Hvaru usidrio s jahtom O'Pari pa otišao isprobati hrvatske specijalitete. I nije morao puno šetati jer odmah iznad luke nalazi se poznati restoran Gariful koji je samo za bogatu klijentelu. A prije njega su tamo obitavale brojne sportske zvijezde

VIDEO

Jadranska obala hrvatski je biser svjetskog glasa koji svake godine privlači sve više poznatih faca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Hrvatskoj nije mogao odoljeti Cristiano Ronaldo, Manuel Neuer je prošle godine na otoku Šipanu jeo punjene paprike, na malom Lošinju uživao je Roger Federer, no nitko nije zaokupio pažnju cijele javnosti kao Njegovo visočanstvo.

Prvo je sletio u Split, posjetio Prokljansko jezero pa se vozikao s jet skijem kod Šibenika, obišao i Trogir. Hrvatska je ovih dana glavna destinacija najvećeg košarkaša u povijesti. Veliki Michael Jordan (58) posljednjih nekoliko dana krstari Dalmacijom, a ovu za posjed je odabrao Hvar. Mike se usidrio s jahtom O'Pari pa otišao isprobati hrvatske specijalitete. I nije morao puno šetati jer odmah iznad luke nalazi se poznati restoran Gariful koji je samo za bogatu klijentelu. 

Riječ je o restoranu koji nije za prosječan novčanik jer jela koštaju oko 1000 kn, no Jordanu to nije nikakav problem jer se njegovo bogatstvo procjenjuje na 1,5 milijuna dolara. Uživao je legendarni košarkaš Bullsa u društvu na terasi restorana, a znatiželjnici su svako malo zastajkivali kako bi mu mahnuli. Bio je izuzetno raspoložen pa je i on tu i tamo mahnuo prolaznicima. No, mnoge zanima što je to Jordan nosio u starom i derutnom koferu?

Ovaj poznati restoran neizbježno je obitavalište za estradne i glumačke zvijezde, a prije Jordana su ga posjetile i brojne sportske zvijezde.

Česti gost ovog restorana je najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović, a restoran se pohvalio kako ih je nedavno posjetio i košarkaš Clippersa Ivica Zubac. 

Prošle godine je Dalmacijom krstario legendarni Magic Johnson pa se došao okrijepiti u Gariful uz brojne specijalitete od jastoga. 

Hvar i ovaj elitni restoran nije zaobišao niti višestruki svjetski boksački prvak Canelo Alvarez čije se bogatstvo procjenjuje na 140 milijuna dolara.

Legendarni talijanski motociklist i deveterostruki svjetski prvak Valentino Rossi gotovo svake godine dođe iz susjedne Italije i uživa u bogatstvu koje nudi hrvatska priroda, a uz to i gušta i u hrvatskim jelima.

U specijalitetima ovog restorana uživali su i golman Atletico Madrida Jan Oblak koji je na Hvar došao u društvu Ive Grbića, Ivo Grbić, engleski reprezentativac Jude Bellingham, legendarni Španjolac Joseba Etxeberria, Dani Olmo...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jordan Jetski VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve