Obavijesti

Sport

Komentari 113

Došao je na večeru u Gariful, ali svi se pitaju - što je to Michael Jordan nosio u starom koferu?!

Došao je na večeru u Gariful, ali svi se pitaju - što je to Michael Jordan nosio u starom koferu?!

Bogatstvo Michaela Jordana procjenjuju na 1,5 milijardi dolara. Najveći svih vremena uživa u Hrvatskoj. Puši kubanke čija kutija stoji 3000 kuna, pije tekilu od 30.000 kn, a na Hvaru se pojavio sa starim koferom

Michael Jordan bio je na Hvaru u poznatom restoranu Gariful. Tamo je stigao sa svoje jahte s kojom krstari našom obalom proteklih dana. Iz restorana su se pohvalili i fotografijom najvećeg košarkaša svih vremena i poželjeli da dođe opet.

Objavili su i fotografiju s njim. Air Mike u crnoj majici i - ofucanom koferu. Bogatstvo Michaela Jordana procjenjuju na 1,5 milijardi dolara. Puši kubanke čija kutija stoji 3000 kuna, pije tekilu od 30.000 kn i nosi - ovo. 

Što je bilo u kovčegu? Pašteta, pomidore...

Svi znaju kako Jordan izgleda pa su, nekako prirodno, na slici primijetili nešto drugo.

Što je bilo u ofucanom koferu koji je Air Mike donio na Hvar? Možda njegove skupe kubanke ili ona tekila od 30.000 kuna... Teško ćemo ikad saznati što ne znači da ne možemo nagađati.

Pogledajte video: I najveći padaju. Sa jet-skija

Pokretanje videa ...

Vjerojatno je nekakva banalnost, ali sve povezano s najvećim košarkašem ikad ne može biti obično. Počela je i rasprava ispod fotografije koju je objavio hvarski restoran.

Pa da vidimo, što ljudi misle da je Mike nosio u koferu?

- Pašteta i pol bine kruha za ne daj Bože?
- dvi pomidore
- keš ko kešendkeri
- harmonika