Obavijesti

Sport

Komentari 19

Reus za slavlje 'elfa', policajac zabio povijesni gol Gibraltara

Reus za slavlje 'elfa', policajac zabio povijesni gol Gibraltara
4

Škotska je na Hampden parku dobila Gibraltar 6-1. U svojim prvim kvalifikacijama igrači Gibraltara očekivano su poraženi, no zato uspjeli su zabiti i svoj prvi gol...

VIDEO

Nakon izrazito uzbudljivih dvoboja u subotu, i nedjelja nam je donijela dobar dio kvalifikacijskih utakmica za odlazak na Europsko prvenstvo sljedeće godine u Francuskoj. 

U skupini D Njemačka se sa gostovanja u Gruziji vraća s 2-0 pobjedom, a golove su zabili Marco Reus u 39. na asistenciju Marija Götzea te Thomas Müller u 44. minuti utakmice. Reus je bio posebno raspoložen jer je osim gola dvaput uzdrmao prečku. Bila je to četvrta pobjeda za Njemačku protiv Gruzije u isto toliko odigranih susreta, a od kada je postala svjetski prvak, tek četvrta pobjeda u osam odigranih utakmica. 

Škotska je na Hampden parku svladala Gibraltar 6-1. U svojim prvim kvalifikacijama igrači Gibraltara očekivano su poraženi, no uspjeli su zabiti i svoj prvi gol. Na asistenciju odvjetnika Alana Payasa policajac Lee Casciaro zabio je u 20. minuti, dok su za Škotsku precizni bili Maloney iz penala u 16. te također iz penala u 34., Fletcher u 29., 77. i 90. te Naismith u 39. minuti susreta. 

Albanija je pred domaćim navijačima dugo strepila za pobjedu protiv Armenije, posljednje momčadi u skupini I. Na kraju su je ostvarili u posljednjih 20 minuta, kad je gostima isključen igrač. Nakon što su gosti poveli u četvrtoj minuti preko Movsisyana, Albancima su pobjedu u Elbasan Areni donijeli Mavraj u 77. te Gashi u 81. minuti utakmice. 

Farski Otoci napravili su senzaciju u prošlom kolu kada su u gostima pobijedili Grčku i ostavili je na začelju skupine, no za novo iznenađenje ipak su imali snage. Rumunjska je na svom terenu slavila 1-0 golom Keserüa u 21. minuti susreta. 

Sjeverna Irska je golovima Laffertyja u 33. i 38. minuti povela 2-0 protiv Finske i držala tu prednost sve do sudačke nadoknade kada je komadić nade za goste donio Sadik, no snage za preokret Finaca u Belfastu ipak nije bilo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige