Sport

Komentari 16

Rijeka dovela reprezentativca Albanije: 'Igrao sam s Čopom'

Rijeka dovela reprezentativca Albanije: 'Igrao sam s Čopom'

- Danas sam stigao na stadion, sve izgleda jako lijepo, travnjak je baš fantastičan i jedva čekam zaigrati pred navijačima Rijeke. Znam da Rijeka ima dugu povijest, rekao je Salihi

Lindon Selahi i službeno je novi igrač Rijeke. Dvadesetdvogodišnji veznjak došao je kao slobodan igrač, u svojoj karijeri igrao je i za Standard Liege i Anderlecht, a odigrao je i četiri utakmice za reprezentaciju Albanije.

- Danas sam stigao na stadion, sve izgleda jako lijepo, travnjak je baš fantastičan i jedva čekam zaigrati pred navijačima Rijeke. Znam da Rijeka ima dugu povijest, posljednjih godina imala je velike uspjehe i u europskim natjecanjima i sretan sam što sam ovdje- rekao je Lindon, rođen u Belgiji i jako dobro poznaje hrvatski nogomet.

- Porijeklom sam s Balkana pa znam jako puno o hrvatskom nogometu. Dovoljno je pogledati hrvatsku nogometnu reprezentaciju koja je igrala finale Svjetskog prvenstva i ima niz svjetski poznatih igrača. Igrao sam s Dujom Čopom u Standardu tako da ćemo se opet sresti - smijao se Selahi.

- Najbolje se osjećam u veznom redu prema naprijed, volim igrati presing, dobro se osjećam s loptom u nogama, vjerujem da mogu doprinijeti prema naprijed svojim asistencijama. Gledajući ovaj sjajan travnjak vjerujem da mogu pružiti dobre igre u dresu Rijeke.

Ukratko o karijeri?

- Igrao sam u Standardu iz Liegea gdje sam imao seniorski debi. Bio sam u Anderlechtu i nizozemskom Twenteu gdje sam odigrao preko 40 utakmica, a lani (u drugom dijelu sezone) bio na sam posudbi u Willemu II. Odigrao sam 16 utakmica, ostali smo u Eredivisie što je bio cilj i veliki uspjeh. Od danas sam koncentriran samo na Rijeku - rekao je Lindon Selahi u svojoj prvoj 'riječkoj izjavi'.