Obavijesti

Sport

Komentari 7

Rijeka je dovela Sterlinga! 'Uzori su mi Ronaldo i Eto'o'

Rijeka je dovela Sterlinga! 'Uzori su mi Ronaldo i Eto'o'
1

Igrao sam u Finskoj, zatim u Austriji Beč. Nije bilo lako otići u Finsku jer to je zahtijevalo prilagodbu na novi život i nikad nije lako napustiti svoju zemlju, rekao je Sterling Yateke...

VIDEO

Zimski prijelazni rok je u HNL-u završio u ponoć, ali Rijeka je danas predstavila još jedno pojačanje. Nakon silnih odlazaka igrača poput Jakova Puljića, Zorana Kvržića, Acostyja, predsjednik Damir Mišković zasukao je rukave i doveo još jednog napadača, kako se kaže, u pet do 12.

Pokretanje videa...

Felipe Pires u Rijeci 00:58

Manchester City i Engleska imaju Raheema Sterlinga, a sada je i Rijeka dobila svog Sterlinga. Na posudbu na Kvarner stigao je napadač Sterling Yateke (20).

Riječ je o nogometašu koji dolazi iz Srednjoafričke Republike, a stigao je na posudbu do kraja sezone iz Austrije Beč uz mogućnost otkupa ugovora. Sterling je rođen u zemlji koja je ipak nogometna egzotika, a u karijeri je igrao za kamerunsku Yosu i finski TPS. U Rijeku je došao kako bi podignuo svoj rejting i stvorio si bazu za odlazak u neki veći europski klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zadovoljan sam što sam došao u Rijeku. Došao sam se dokazati jer Rijeka je dobra momčad. Mlad sam igrač i moram se razvijati. Došao sam učiti, razvijati se i pomoći momčadi. Znam da je Rijeka dobar klub i ovo je veliki izazov za mene - rekao je Sterling na predstavljanju. 

Prema Transfermarktu vrijedi 300.000 eura, a za Austriju Beč je odigrao tri utakmice i za to vrijeme skupio 33 minute. Obožava Michaela Jordana, a želi igrati kao brazilski Ronaldo i Kamerunac Samuel Eto'o.

-  Igrao sam u Finskoj, zatim u Austriji Beč. Nije bilo lako otići u Finsku jer to je zahtijevalo prilagodbu na novi život i nikad nije lako napustiti svoju zemlju. Uzori? Samuel Eto'o i Brazilac Ronaldo, ja sam napadač tako da želim igrati kao i oni - rekao je Yatéké  koji je u klupske prostorije stigao s kapom Chicago Bullsa i majicom broj 23 uz natpis Jordan.

Riječani su tako zaključili prijelazni rok, a Sterling je treći igrač kojeg su doveli nakon Felipea Piresa i Nina Galovića. Popis odlazaka je znatno duži u odnosu na dolaske, a mnogi misle da će upravo ta kratka klupa biti problem treneru Simonu Rožmanu u nastavku sezone.

Klub su napustili Dario Župarić, Jakov Puljić, Zoran Kvržić, Lorenco Šimić, Roberto Punčec, Petar Mamić, Maxwell Acosty.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u