Obavijesti

Sport

Komentari 5

Rijeka: Juričić ostaje, nemojte pisati nagađanja i insinuacije!

Rijeka: Juričić ostaje, nemojte pisati nagađanja i insinuacije!
2

Ostajem u klubu i nakon isteka aktualnog ugovora, samo na drugoj funkciji, a taj prelazak na novu funkciju dogovoren je prije više od godinu dana, kaže Rijekina legenda Srećko Juričić

VIDEO

Na stranicama jednog riječkog dnevnika osvanula je tvrdnja prema kojoj 'Srećko Juričić odlazi s mjesta sportskog direktora Rijeke, kao prva žrtva štednje nakon što je od 2012. godine obnašao funkciju sportskog direktora'.

Pokretanje videa...

00:20

'Informacija' je, zbog neutemeljenosti u istini, digla živac svima na Rujevici s koje su se oglasili priopćenjem iz kojeg prenosimo:

Povodom jučerašnjih nekorektnih i netočnih napisa u medijima, a vezano uz status Srećka Juričića Hrvatski nogometni klub Rijeka demantira napise da je došlo do prekida suradnje između HNK Rijeka i Srećka Juričića kao i insinuacije da je do istog došlo zbog financijskih razloga i nemogućnosti dogovora u jeku smanjenja troškova zbog pandemija korona virusa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Srećko Juričić, kao klupska legenda, igrač sa najviše trofeja u klupskoj povijesti i direktor s najviše trofeja u klupskoj povijesti, ne zaslužuje da se o njegovoj budućnosti i status piše na temelju insinuacija priča koje nemaju utemeljenje u istini.

U vrijeme štednje i rezanja troškova Srećko Juričić bio je među prvima koji je prihvatio nužne promjene i daje aktivno sudjeluje u svim razgovorima i pregovorima koje klub vodi u rješavanju trenutne situacije i problema nastalih pandemijom korona virusa.

Gospodin Juričić je sportski direktor našeg kluba i to će ostati do kraja lipnja 2020. Ujedno je i član klupskog Nadzornog odbora. Srećko Juričić će i nakon isteka ugovora, krajem lipnja, ostati u klubu kao član NO-a, preuzet će i novu ulogu savjetnika predsjednika Damira Miškovića za sportsku politiku kluba te i dalje ostati jedan od najvažnijih ljudi u funkcioniranju kluba na svim razinama.

Dogovor o prelasku na novu funkciju po isteku aktualnog ugovora sa Srećkom Juričićem je postignut i ta odluka donesena prije više od godinu dana.

O svemu se oglasio i legendarni 'Biondo', živi klupski spomenik Srećko Juričić:

- Ostajem u klubu i nakon isteka aktualnog ugovora, samo na drugoj funkciji, a taj prelazak na novu funkciju već je ranije dogovoren. U klubu sve radimo planski, odluku nismo donijele ishitreno. Vjerujem da ću i budućnosti svojim iskustvom i znanjem pridonijeti uspjesima naše Rijeke - rekao je Juričić.

Rijeka apelira na medije da ne stvaraju nepotrebne tenzije oko kluba objavljivanjem neprovjerenih, kuloarskih priča. Posebno u ovo posebno teško doba za sve pa i za sportaše i sportske klubove.

S Rujevice su dodali i kako su njihova vrata otvorena svima koji su konstruktivni i koji klubu žele pomoći bilo savjetom bilo konstruktivnom kritikom.

Pokretanje videa...

01:22
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska