Obavijesti

Sport

Komentari 274

Gorica srušila Rijeku s igračem manje i nanijela joj drugi poraz zaredom! Čestić zabio autogol

Gorica srušila Rijeku s igračem manje i nanijela joj drugi poraz zaredom! Čestić zabio autogol

Nakon poraza od Hrvatskog dragovoljca, Riječane je dočekala nova šamarčina u 28. kolu Prve HNL. Gorica je na svome stadionu s igračem manje pobijedila Rijeku 1-0, a tragičar je bio Čestić koji je zabio autogol u 73. minuti

Nogometaši Gorice u susretu su u 28. kolu Prve HNL kao domaćini svladali Rijeku sa 1-0 (0-0). Jedini gol na utakmici bio je autogol mladog stopera Rijeka Save Čestića u 73. minuti. Isti igrač bio je tragičar i u porazu protiv Osijeka (1-0) kada je zabio autogol.

Pokretanje videa...

Josip Drmić u Rijeci 01:47

Susret je odlučila pogrešna procjena Čestića koji je glavom preusmjerio pokušaj glavom Babeca sa više od 10 metara, kojega bi njegov vratar Labrović zasigurno obranio, te zatresao svoju mrežu. Prethodno je Krizmanić probio desni bok i uputio odličan centaršut ravno na glavu Babeca.

Gorica s igračem manje srušila Rijeku i zakuhala utrku za naslov

Gorica je do gola stigla u trenucima kada je imala igrača manje na terenu jer je u 61. minuti zbog drugog žutog kartona, kojega je dobio zbog nesmotrenog starta na suparničkoj polovici, isključen domaći napadač Cruz.

Gorica i  Rijeka igraju 28. kolo Prve HNL

Inače, ovo je Čestiću već drugi autogol ovoga proljeća, u 23. kolu je također zbog njegove loše reakcije Rijeka izgubila sa 0-1 na gostovanju kod Osijeka.

Gorica s igračem manje srušila Rijeku i zakuhala utrku za naslov

Treća Rijeka je tako ostala na 52 boda, dva manje od vodećeg Dinama i drugog Osijeka s tim da Dinamo ima dvije, a Osijek jednu utakmicu manje. Šesta Gorica se, pak, poravnala s petom Lokomotivom, oba sastava imaju po 36 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
28. kolo HT Prve lige 15.00 , Velika Gorica
Gorica
Čestić (ag) 73'
1 : 0
Rijeka
Sortiranje događaja
90+10'

Kraaaaaaaaaaaaaaaaj! Nakon čak deset minuta sudačke nadoknade, Pejin je svirao kraj i počelo je slavlje igrača Gorice. 

Srušili su Rijeku s igračem manje i nanijeli joj drugi poraz zaredom. Riječanima je ovo bolan udarac u borbi za naslov prvaka, pogotovo jer su izgubili dvije 'male utakmice' protiv Hrvatskog dragovoljca i Gorice.

 

90+9'

Ušli smo u 99. minutu iako je bilo produženo za četiri. Pejin još ne svira kraj, a u međuvremenu je Abass izborio slobodni udarac. Ubacio je Lepinjica, ali domaćini su to izbili. 

90+8'

Delfi je istrčao gotovo cijeli teren, došao sam pred Labrovića i pucao pored gola. Odmah u sljedećem napadu Riječani su imali čudesnu priliku za remi. Vuk je pucao nakon ubačaja, ali Kotarski je to sjajno skinuo!

90+3'

Gnezda Čerin žestoko je ušao u Dvornekovića te dobio žuti karton. Igrač Gorice je nakon nekoliko trenutaka ustao i nastavio s igrom, ali nedugo nakon toga stradao je u zračnom dvoboju i pao na rame. Dolazi hitna na teren, ovo ne izgleda dobro. 

Zamijenio ga je Matar Dieye.

90'

Još četiri minute sudačke nadoknade. Može li Rijeka do boda?

Komentari 274