Obavijesti

Sport

Komentari 7

Rijeka oduševljena igračima: Pristali su na smanjenje plaća

Rijeka oduševljena igračima: Pristali su na smanjenje plaća
1

Prva ekipa i stručni stožer HNK Rijeka odrekli su se 1/3 primanja za period od idućih 16 mjeseci. Ujedno, igrači i stručni stožer u ovom su trenutku pristali na model isplate preostale 2/3 primanja...

VIDEO

Korona virus je donio velike gubitke klubovima. Mnogi krpaju kraj s krajem, a neki klubovi su odlučili srezati plaće igračima kako bi preživjeli ovo teško vrijeme. 

Odluka o smanjenju plaća unijela je nemir u Dinamo. Igrači trener Nenad Bjelica odbili su pristati na zahtjev hrvatskog prvaka, ali zato je na Kvarneru u roku odmah došlo do dogovora.

Igrači Rijeke svjesni su da je veliko pitanje u kakvoj situaciji će klub biti u budućnosti obzirom na ogromne gubitke pa su bez ikakve rasprave pristali na prijedlog predsjednika Damira Miškovića i smanjenje plaća. Vrijedno svake pohvale...

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uprava Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka ovim putem želi se iskreno zahvaliti igračima i stručnom stožeru prve ekipe, igračima HNK Rijeka na posudbama u drugim klubovima, svim zaposlenicima Škole nogometa, radne zajednice, Stadiona Kantrida i vanjskim suradnicima koji su prihvatili smanjenje ugovornih iznosa, odnosno mjeru štednje koju je klub predložio u jeku epidemije koronavirusa.

Uprava HNK Rijeka donijela je niz odluka u smjeru prilagodbe aktualnoj situaciji, a sve donijete odluke vođene su mišlju o očuvanju kvalitete rada i svih radnih mjesta u klubu u mjesecima u kojima su nogomet i cijeli sport doživjeli prekid svih aktivnosti.

Prva ekipa i stručni stožer HNK Rijeka odrekli su se 1/3 primanja za period od idućih 16 mjeseci. Ujedno, igrači i stručni stožer u ovom su trenutku pristali na model isplate preostale 2/3 primanja na način koji odgovara klubu u novonastaloj situaciji.

Valja istaknuti da je cijeli proces dogovora prošao s puno razumijevanja s obje strane u kojem su igrači i stručni stožer pokazali privrženost klubu, te socijalnu osjetljivost u teškim trenucima i tako uvelike pridonijeli očuvanju svih radnih mjesta u klubu.

Veliko hvala i svim našim partnerima i sponzorima na dosadašnjoj, a vjerujemo, i uspješnoj budućoj suradnji nakon završetka pandemije.

Hvala svim našim navijačima, članovima kluba i vjernim pretplatnicima na porukama podrške proteklih dana. Veselimo se i jedva čekamo nova druženja s Vama na tribinama, zajedničkom navijanju i da se ponovo zajedno veselimo novim pobjedama i trofejima HNK Rijeka.

Zajedno smo Rijeka i ostanite doma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram