Obavijesti

Sport

Komentari 83

Rijeka 'tricom' u Koprivnici preskočila Hajduk na tablici

Rijeka 'tricom' u Koprivnici preskočila Hajduk na tablici
5

Momčad Rijeke svladala je Slaven Belupo rezultatom 3-0 i tako preskočila Hajduk na drugom mjestu tablice. Golove za goste zabili su Krstanović, Močinić i Kramarić

VIDEO

Poraz Hajduka u derbiju protiv Dinama s obje ruke prihvatili su nogometaši Rijeke koji su u svom susretu 27. kola HNL-a u Koprivnici svladali Slaven Belupo 3-0 i tako preskočili 'bile' na drugom mjestu tablice. 

Domaćini su bili bolji u prvom poluvremenu, no svoju dominaciju nisu znali iskoristiti, dok su gosti iz Rijeke bolje otvorili drugi dio i došli do vodstva u 58. minuti. Nakon što je prekršaj u vlastitom kaznenom prostoru napravio Vedran Purić, penal je pucao Ivan Krstanović, koji je pogodio nebranjeni dio mreže za slavlje gostujućih navijača. 

U 74. minuti Dario Čanađija promašio je penal dosuđen nakon što je jednu visoku loptu u svom šesnaestercu rukom 'pokupio' Mateo Bertoša, a sudac je pokazao na bijelu točku. 

Samo šest minuta kasnije Ivan Močinić odlično se s desne strane sjurio u sredinu i sjajno s ruba kaznenog prostora pogodio u desni kut golmana Pelina za 2-0 Rijeke. 

Konačnih 3-0 postavio je Andrej Kramarić u 90. minuti, nakon što je prvo izborio, a onda i sigurno realizirao, penal. Ovim golom Kramarić se izjednačio na prvom mjestu najboljih strijelaca s bivšim suigračem Leonom Benkom, koji je do odlaska u Kinu također zabio 16 golova. 

Rijeka ovom pobjedom ima dva boda više od trećeplasiranog Hajduka, a u srijedu ju čeka uzvrat polufinala Kupa protiv Istre. 

U drugoj utakmici dana Hrvatski Dragovoljac je kod kuće s dva gola Jazvića (18', 68') pobijedio Osijek rezultatom 2-0. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...