Obavijesti

Sport

Komentari 41

Rijeka počela pripreme, Franko bi mogao ostati još godinu dana

Rijeka počela pripreme, Franko bi mogao ostati još godinu dana
1

O novoj posudbi Andrijaševića iz Genta pregovara osobno predsjednik Mišković s belgijskim kolegom De Witteom. Čolak neće ići za manje od 6-7 milijuna eura, ali teško da će se nešto dogoditi prije rujna

VIDEO

Dvostruki uzastopni osvajači Kupa u ponedjeljak su počeli s pripremama za novu sezonu koju otvaraju u subotu 15. kolovoza na Rujevici: u 1. kolu Prve HNL u Rijeku dolazi novi prvoligaš, Šibenik. Utakmica će, bez gledatelja, početi u 17:55.

POGLEDAJTE VIDEO: Simon Rožman na prvom riječkom okupljanju

Pokretanje videa...

Rijeka, pripreme ljeto 2020 04:31

Na prvu prozivku u Fužinama šefu Simonu Rožmanu javila su se 27-orica igrača...

vratari - Ivor Pandur, Andrej Prskalo, David Nwolokor, Antonio Frigan; braniči - Luka Capan, Nino Galović, Joao Escoval, Darko Velkovski, Hrvoje Smolčić, Niko Galešić, Filip Braut, Daniel Štefulj, Ennio Travaglia, Momčilo Raspopović, Ivan Tomečak, Jasmin Čeliković; veznjaci - Ivan Lepinjica, Tibor Halilović, Stjepan Lončar, Domagoj Pavičić, Dani Iglesias, Robert Murić; napadači - Antonio Čolak, Sterling Yateke, Milan Ristovski, Matej Vuk, Tomislav Turčin.

Nova imena su Ennio Travaglia (23 god, lijevi bočni doveden iz Orijenta) te napadački duet vraćen s posudbi: Milan Ristovski i Matej Vuk. Što će biti s ostalim igračima koji su još na posudbama (Nevistić, Pavelić, Bušnja...) tek će se vidjeti.

Jer na ludu korona-sezona nalijepio se ludi korona-prijelazni rok u kojem će rujan zapravo 'biti kolovoz' zato što je sve pomaknuto koji mjesec unaprijed. Iz te perspektive mora se promatrati i ono što navijače najviše zanima: hoće li, gdje i za koliko love otići Antonio Čolak tj. hoće li Franko Andrijašević nastaviti igrati za Rijeku kao posuđeni igrač iz Genta?

Čolaku je cijena narasla, teško da će igdje za manje od 6-7 milijuna eura, ali lako je moguće da se taj izlazni transfer dogodi u devetom mjesecu u kojem počinje i nova Liga nacija i igra se 3. pretkolo tj. play-off Europske lige.

Što se Franka tiče, situacija je onakva kakvu Rijeka živi od 20. ožujka 2012. godine: sve je moguće dok imaš Miškovića za predsjednika. Rijeka ni u snu ne može platiti ono što Franko ima u Gentu, ali ogromna je i igračeva želja da ostane u Rijeci i Rijekina da Franko ostane u bijelom dresu.

A san u javu opet može pretvoriti Damir Mišković koji je na liniji sa Gentovim predsjednikom Ivanom De Witteom i osobno rješava stvar. Dok mu u Rijeci i Hrvatskoj traže mane, u Europi Rijekinog predsjednika cijene i kao nogometnog lidera i kao biznismena, De Witte ima veliki respekt prema Miškoviću pa se svođenje nove Frankove posudbe iz Genta u Rijeku dogovara na vrhu vrhova oba kluba.

Navijači željni bombastičnih novosti morat će se još malo strpjeti jer korona je poremetila sve kalendare pa i one vezane uz prijelazni rok, a u međuvremenu je rijeka Rijekinih navijača glasala za najboljeg igrača nedavno završene sezone i u foto-finišu izabrali Antonija Čolaka ispred Tibora Halilovića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve