Obavijesti

Sport

Komentari 16

Rijeka predstavila dresove, a Mišković obećao: Bit ćemo bolji!

Rijeka predstavila dresove, a Mišković obećao: Bit ćemo bolji!

Hvala svima koji su došli, nadam da ćemo opet imati pune tribine. Navikli smo na njihovu podršku i s njima smo puno jači, rekao je predsjednik Rijeke Damir Mišković

VIDEO

Pripreme su gotove, sređuju se još posljednji taktički detalji, a transferi se ionako rješavaju u hodu. Nestrpljenje je na vrhuncu jer u petak nam se vraća naš najdraži HNL!

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka predstavila dresove za novu sezonu

Pokretanje videa...

Rijeka predstavila dresove VIDEO

Od ove sezone ćemo napokon opet gledati navijače na tribinama, a igrači Rijeke su pred svojim navijačima predstavili dresove za novu sezonu.

Autobus je stao ispred riječkog Trga bana Jelačića, a stotinjak navijača je, sa zagrijanim dlanovima, nestrpljivo čekalo igrače.

Igrači su izlazili iz autobusa i predstavili dresove za novu sezonu, a svaki od njih dobio je veliki aplauz razdragane riječke publike koja ne može dočekati novu sezonu i povratak na Rujevicu. A on će se dogoditi u subotu i to protiv Gorice. Da, kluba protiv kojeg su Riječani u posljednjem kolu prošle sezone i osigurali plasman u drugo pretkolo Konferencijske lige.

Prvi dres jako podsjeća na onaj iz 2013. godine kada je Rijeka izbacila Stuttgart i ušla u grupnu fazu Europske lige. Bijele je boje i ima plavi križ na sredini dresa, no ovaj put isprekidani. Drugi dres je bordo boje. 

Jako puno igrača je otišlo, isto tako je i jako puno novih lica u svlačionici, a navijači se nadaju kako je trener Goran Tomić uspio sve uigrati i uklopiti te kako će već u subotu gledati moćnu Rijeku. A tomu se nada i predsjednik Damir Mišković. Riječke ambicije uoči nove sezone su opet velike.

- Hvala svima koji su došli, nadam da ćemo opet imati pune tribine. Navikli smo na njihovu podršku i s njima smo puno jači. Ove godine želimo da bude još bolje nego prošle. Rijeka će biti u samom vrhu - kazao je predsjednik.

Dok su se igrači posložili i pozirali pred fotografima, uz nasmiješenog Miškovića stajao je i gradonačelnik Rijeke Marko Filipović.

- Želim im puno sreće i u HNL-u i u Kupu i u Europi. Svi zajedno navijajmo za našu Rijeku - poručio je on razdraganim navijačima.

Najveće ovacije dobio je sjajni Josip Drmić kojeg ćemo i ove sezone gledati u Rijeci. Došao je početkom ove godine na posudbu iz Norwicha, a toliko mu se svidjelo na Rujevici pa je poželio i dalje ostati. Barem još jednu sezonu. 

Osijek i Rijeka sastali se u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa

Očekivanja od navijača su velika, ali ona moraju biti u skladu s realnošću. Rijekin trener Goran Tomić ima mladu momčad koja će tek doživjeti svoj konačni redizajn za narednu sezonu kako se prijelazni rok bude bližio kraju.

Nakon prošle sezone je ostao bez šestorice igrača, a već su stigli Bernard Karrica, Jose Obregon, Prince Ampem, Nediljko Labrović, Issah Abass. No, sportski direktor Robert Palikuća marljivo radi na pojačanjima i uskoro bi nova imena mogli ugledati u svlačionici Rujevice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja