Sport

Komentari 8

Rijeko voljena, opet na Kantridi uz novu sjajnu pjesma OFC-a...

Rijeko voljena, opet na Kantridi uz novu sjajnu pjesma OFC-a...

Rijeka će 12. listopada opet igrati na Kantridi, prijateljsku utakmicu sa Zrinjskim. Over Forty Crew (OFC) složili su još jednu fenomenalnu pjesmu/obradu, punu ljubavi prema svom klubu i voljenom gradu

Početkom godine oduševili su pjesmom na glazbenu temu iz legendarnih 'Mućki'. Kvarner je zapjevao 'Kad se voli Rijeka (Armada Style)'...

Rijeka će 12. listopada (19:00) opet igrati na legendarnoj Kantridi, prijateljsku utakmicu sa Zrinjskim. A Over Forty Crew (OFC) složili su još jednu fenomenalnu pjesmu/obradu, punu ljubavi prema svom klubu i voljenom gradu.

Glazbena podloga je iz stare pjesme glasovite glumice Doris Day 'Que sera, sera', tekst potpisuje Robin Perković, video-spot još je jednom složio Badbeat-Prosvjetitelj, a 'Rijeko voljena' otpjevali su sami OFC, ekipa prijatelja iz Armade.

Over Forty Crew poručuje: "Vjerujemo da će vam pjesma razbuditi one stare uspavane emocije i da ćemo ponovno skupa zagrmjeti pod našim stijenama Kantride".

Nadajmo se da će 'Rijeko voljena' što prije grmjeti i sa sjevera Rujevice. Prva šansa za to bit će u nedjelju 6. listopada kada će Rijekina momčad pod ravnanjem novog trenera Simona Rožmana kod kuće igra sa Lokomotivom.

POGLEDAJTE GALERIJU

Nel Pavletić/Pixsell

Najčitaniji članci