Obavijesti

Sport

Komentari 3

Rimac nastavlja tamo gdje je počeo, Cedevita u Kragujevcu

Rimac nastavlja tamo gdje je počeo, Cedevita u Kragujevcu
2

U goste Ciboni dolazi Krka, protiv koje je Slaven Rimac započeo karijeru glavnog trenera. Nakon debakla u Smederevu, ''vukovi'' se namjeravaju vratiti pobjedama

VIDEO

Poraz od Mega Vizure nije nas bacio u neki šok, možda nam je čak i dobro došao nakon svega protiv Partizana. Pokazao je da funkcioniramo samo kao cjelina, rekao je Slaven Rimac uoči utakmice protiv Krke, koja gostuje u Draženovu domu u 19 sati.

Iz te cjeline se u Smederevu izdvojio Jerel Blassingame, koji je bio potpuno izvan utakmice. A ako su takvi on ili Šarić, Cibona nema previše šanse ni protiv slabijih protivnika.

- On je specifičan. Imao je već takvih utakmica, ali napravio je sve što smo se dogovorili, samo mu je falilo inicijative. Ne možeš svaki put imati dobar dan, ali treba više šutirati - objasnio je Rimac, koji je na klupi Cibone debitirao baš protiv današnjeg suparnika.

- Krka je kvalitetna, ima niz od sedam ili osam pobjeda. S obzirom na naše posljednje izdanje, očekuje nas teška utakmica. Izuzetno su jaki na vanjskim pozicijama, pogotovo nakon dolaska Sanija Bečirovića, a trener Džikić jako se dobro priprema za sve utakmice - rekao je trener ''vukova'' i pozvao navijače.

Zaista, nakon ludila i krcate dvorane protiv Partizana, bila bi šteta da zbog jednog poraza, ma koliko teškog, u zaborav padne serije od šest pobjeda u 2014. Kao i činjenica da Dario Šarić neće još dugo biti u Zagrebu i da treba iskoristiti priliku dok ga se još može tu gledati...

Cedevita se okrenula ABA ligi

Nakon ispadanja iz Eurokupa Cedevita se može posvetiti završnici borbe za Final Four. Gostovanje u Kragujevcu uvijek je teško, posebno zbog sedmosatnog puta autobusom, ali pretendent na jedno od prva dva mjesta morao bi ga uspješno proći.

- Znamo što želimo i vrlo smo odlučni da to i ostvarimo, a za to nam treba i pobjeda u Kragujevcu - potvrdio je Miro Bilan.

Radnički je pokretljiva i šuterska momčad, ne baš idealan protivnik za okrnjenu Cedevitinu vanjsku liniju. Osim odavno odsutnog Tomasa, nema ni Delaša i Baždarića, ozlijeđenih prošlog vikenda protiv Crvene zvezde, a Lovro Mazalin je nešto sjevernije, u Beogradu, gdje Cedevitini juniori igraju kvalifikacije za završni turnir Eurolige.

Osvojite ulaznice za Cibonu

Na Facebook stranici našeg novinara u nagradnoj igri u 14 sati moći ćete osvojiti pet puta po dvije ulaznice za utakmicu Cibone i Krke. Lajkajte, točno odgovorite na jednostavno nagradno pitanje i otiđite na utakmicu!

https://www.facebook.com/tonihorvat.24sata?ref=hl

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika