Obavijesti

Sport

Komentari 54

Roko Ukić: Dok igramo ovako, nikoga se na Euru ne bojimo!

Roko Ukić: Dok igramo ovako, nikoga se na Euru ne bojimo!
8

Nama je sada prvi put cilj da se ne provlačimo do četvrtfinala. Sad imamo drugačije želje nego prije, neka drugi razmišljaju o nama, rekao je Ukić nakon velike pobjede

VIDEO

Hrvatska je razbila dosadašnji hit Eurobasketa. Reprezentacija koja je rušila Tursku, Rusiju, Grčku ništa nije mogla protiv sjajne Hrvatske. Repešini igrači slavili su protiv Finske 88-63. 

- Odigrali smo pravu utakmicu, nisu to lagani protivnici. Naš pristup je bio vrhunski, odlično smo se pripremili, imamo centre koji znaju asistirati i odlično je to na kraju izgledalo - rekao je Roko Ukić za kamere HTV-a i dodao:

- Nepredvidivo je ovo prvenstvo, ali puno je toga na nama. Dok god imamo ovo zajedništvo nikoga se ne bojimo. Nama je sada prvi put cilj da se ne provlačimo do četvrtfinala. Sada imamo drugačije želje nego prije, neka drugi razmišljaju o nama. Želimo igrati pravu košarku i dostići svoj maksimum.

Ne očekujemo laganu utakmicu protiv Italije, pozivam navijače da nam pomognu, kaže danas najbolji strijelac Hrvatske Rudež 

Nakon Ukića par riječi dodao je Damjan Rudež koji je imao svoj tricaški dan. Pucao je trice 5-8 i sa 17 koševa bio najbolji naš strijelac protiv Finske.

- Ovo je pobjeda momčadi, sretan sam da sam pridonio svojim tricama. Napunili smo se samopouzdanjem i nadam se da ćemo to iskoristiti za neke veće stvari. Italija je jako dobra momčad, pozivam navijače da napune dvoranu i pomognu nam. Ne očekujemo laganu utakmicu - rekao je Rudež.

Izbornik: Pola Italije sam ja odgojio

- Finci su do sada igrali sjajnu, agresivnu obranu. No mi smo imali brzi protok lopte, a kad nam je krenuo šut oni više nisu znali što da rade. Vrlo je važno i da smo pobijedili s visokom razlikom za svaki slučaj ako se stvori neki krug - rekao je Jasmin Repeša nakon utakmice i dodao:

- Igramo dobru obranu, moram pohvaliti dečke. Italija? Moramo imati domaćinski teren. Više od pola njihove ekipe sam ja odgojio kao trener. Moramo se pripremiti za njih jer su sjajni šuteri, igraju jednostavno u obrani i napadu. Moramo im zaustaviti šut i biti pametni u napadu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom