Obavijesti

Sport

Komentari 35

Rominom 'padavičaru' prijeti kazna zbog sramotne glume!

Rominom 'padavičaru' prijeti kazna zbog sramotne glume!
2

PAO OD PROPUHA Roma gostuje kod Milana, a mogla bi to odraditi bez 'oskarovca' Kevina Strootmana, autora jednog od najsramotnijih poteza simuliranja u posljednje vrijeme

VIDEO

Lazio je u gradskom derbiju srušio Romu i njezine snove o naslovu prvaka. U Torinu već otvaraju šampanjac, a Napoli je pobjedom protiv Intera opasno zaprijetio Rominom drugom mjestu koje vodi izravno u Ligu prvaka.

Roma u sljedećem kolu gostuje kod Milana, sigurno neće biti Rüdigera koji je protiv Lazija pocrvenio zbog divljačkog starta na Srbina Đorđevića, a moguće je i kako će Rimljani biti bez 'oskarovca' Kevina Strootmana.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nizozemac je autor jednog od najsramotnijih poteza simuliranja u posljednje vrijeme.

Prijeti mu suspenzija na osnovu TV snimke nakon što je pao od propuha, a sudac je nasjeo i pokazao na penal iz kojeg je De Rossi zabio za 1-1.

No ima pravde pa je Lazio do kraja zabio još dva gola za pobjedu.

Strootman ne bi bio prvi igrač u Serie A koji je kažnjen zbog simuliranja ili nesportskog ponašanja. Iliev je dobio kaznu 2005. godine, Interovac Adriano kažnjen je na temelju snimke 2007. godine, kao i Krasić iz Juventusa 2010. godine.

Nije Strootman jedini koji je ovaj vikend umislio da je na velikom platnu, a ne na nogometnom terenu. Materijala za Hoolywood bilo je i na otočkim travnjacima. Ajde, ovakav penal u Italiji ili Španjolskoj, ali u Premiershipu?

Englezi su poznati licemjeri, kunu se u poštenje i osuđuju simuliranje osim u slučajevima kad simuliraju njihovi junaci.

Recimo, kad to radi Wayne Rooney, onda je to 'izbjegavanje golmana', a kad to napravi Eduardo da Silva, kao protiv Celtica, onda sljedeći dan dobije naslovnicu 'CheatED' i na prvoj sljedećoj utakmici zvižde mu čak i Arsenalovi navijači.

No niti jednom navijaču Uniteda nije palo napamet, a vjerojatno ni neće, zviždati Marcusu Rashfordu za ono što je napravio na utakmici protiv Swansea Cityja. Rashford je u nadoknadi prvog dijela sramotno odglumio penal, ali United ni uz taj 'poguranac' nije uspio dobiti Swansea, momčad koji se bori za ostanak u ligi.

Isti dan, druga utakmica. Manchester City gubi od Middlesbrougha, Leroy Sane ulazi u šesnaest metara i pada. Još jedna gluma, možda ne tako kako ona Rashfordova, ali ovo je penal kakav se u Premiershipu prije 10 godina nikad ne bi sudio. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka