Obavijesti

Sport

Komentari 43

Bio je u zatvoru i imao svega šest eura, a sada vrti milijune

Bio je u zatvoru i imao svega šest eura, a sada vrti milijune

Nekada najbolji nogometaš svijeta ne tako davno prolazio je teško razdobolje u životu. Imao je financijskih problema, završio je u zatvoru i tugu zbog smrti majke utapao u alkoholu

VIDEO

Bivši brazilski nogometaš Ronaldinho (41) u ožujku prošle godine završio je u paragvajskom zatvoru zbog korištenja krivotvorene putovnice, a brazilske vlasti tada su prijavile da na računu ima svega šest eura. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldinho

Pokretanje videa...

01:28

Naime, legenda brazilskog nogometa koristila se lažnim putovnicama koje vrijede 30 tisuća dolara po komadu, a istražitelje su dovele do cijele kriminalne mreže koja ih proizvodi i još k tome 'pere' novac, pisali su tada brazilski mediji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slavni bivši nogometaš i njegov brat Roberto Assis platili su jamčevinu od 1,6 milijuna dolara nakon čega se Ronaldinho branio iz kućnog pritvora. Njegovi odvjetnici tvrdili su da je Ronaldinho želio doći u Paragvaj kako bi promovirao novu knjigu Genij života te kako bi sudjelovao u jednom humanitarnom događaju.

Prema pisanjima Journal de Brasilila, ispostavilo se da je u Paragvaj išao u ime kompanije Winpoker, odnosno zbog organizacije ilegalnih kockarskih turnira. 

Njegovim mukama ovdje nije bio kraj jer je u ožujku ove godine od posljedica korona virusa preminula njegova majka zbog čega je tugu počeo liječiti velikim količinama alkoholnih pića. 

- Čim se probudi, pije votku, zatim viski pa džin i tako u krug sve do idućeg jutra - otkrio je za Lance njegov bliski prijatelj koji je ostao anoniman. 

Ronaldinho se ipak uspio izvući te je nastavio snimati spotove i reklame na račun stare slave, a zbog svega toga i jako dobro zarađuje. Postao je jedno od glavnih lica jedne kladioničarske kuće kojom je potpisao višegodišnji ugovor o suradnji, a obnovio je i suradnju s FIFA-om i PES-om, najpopularnijim videoigricama vezanih uz nogomet. 

Bivša nogometna zvijezda postala je dio i jednog  brazilskog hip-hop projekta. Tropa do Bruxo brazilski je projekt u kojemu je upravo nogometaš jedan od glavnih ljudi, a u pjesmi 'Oclin e Evoque' pojavio se s nekim slavnim brazilskim reperima.

Iako je Ronaldinho u zatvoru proveo 171 dan i državi isplatio 157.000 eura jamčevine, prema tvrdnjama El Paisa, u samo četiri mjeseca od izlaska iz zatvora prijavio je oko pet milijuna brazilskih reala dobivenih od reklama (oko milijun dolara). Njegovo trenutno bogatstvo  brazilski mediji procjenjuju na oko tri milijuna dolara, a sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Ronaldinho je ponovo stao na noge te uživa u životu.

Legendarni Brazilac je i tijekom igračke karijere bio poznat po razuzdanom noćnom životu, zabavama punim atraktivnih žena, a istim je stilom nastavio i danas. Iako je Ronaldinho svojevremeno imao financijskih problema, danas zarađuje milijune te neumorno uživa u produktima svog rada. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi