Obavijesti

Sport

Komentari 131

Ronaldo i Lewandowski zabili 'tricu', Albanci dobili Francuze

Ronaldo i Lewandowski zabili 'tricu', Albanci dobili Francuze
1

Najbolji igrači Portugala i Poljske predvodili su svoje momčadi do pobjeda protiv Armenije odnosno Gruzije. U prijateljskom dvoboju Albanija je svladala Francusku

VIDEO

Portugal se vraća sa zahtjevnog gostovanja u Armeniji sa sva tri boda unatoč igraču manje posljednjih 28 minuta utakmice, a pobjedu 3-2 mogu ponajviše zahvaliti najboljem nogometašu svijeta Cristianu Ronaldu.

Marcos Pizelli razveselio je domaće navijače fenomenalnim golom za Armeniju iz slobodnjaka s 35 metara u 14. minuti, što je bilo dovoljno da se CR7 naljuti i Armencima pospremi tri komada. U 29. minuti zabio je iz penala, u 55. je izbio loptu ispred domaćeg braniča i prebacio golmana, a tri minute poslije fantastično je pogodio s 25 metara u same lijeve "rašlje".

Iako je Hrajr Mkojan 18 minuta prije kraja vratio Armeniju u igru golom za 3-2, preokreta nije bilo pa je Portugal povećao prednost na vrhu skupine I u kvalifikacijama za Euro na pet bodova ispred Danske i Albanije, koje imaju po utakmicu manje.

U neslužbenoj utakmici te skupine Albanija je šokirala Francusku na domaćem terenu 1-0 golom Ergysa Kacea iz slobodnjaka u 43. minuti. Napadač Rijeke Bekim Balaj igrao je posljednjih deset minuta umjesto strijelca, dok je bivši igrač Splita Sokol Cikalleshi u igri proveo do 88. minute.

Poljska je imala dobar dan u uredu u skupini D. Pobijedila je Gruziju kod kuće 4-0 uz hat-trick Roberta Lewandowskog, dok su Irska i Škotska odigrale 1-1 u Dublinu pa Poljska ima tri boda pred Škotima na vrhu skupine, a Njemačka uz utakmicu manje koju će večeras vrlo vjerojatno pretvoriti u pobjedu kod Gibraltara ima četiri boda minusa.

Hej Bruno, uspori

Uoči utakmice Armenije i Portugala dogodio se nesvakidašnji incident pri intoniranju himni. Dok su Portugalci pjevali "A Portuguesu", Cristianu Ronaldu nije se svidio tempo Brune Alvesa pa ga je upozorio kako bi trebao pjevati sporije.

Kvalifikacije za Euro:

  • Poljska - Gruzija 4-0
  • Irska - Škotska 1-1
  • Finska - Mađarska 0-1
  • Armenija - Portugal 2-3

Prijateljska:

  • Albanija - Francuska 1-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"