Obavijesti

Sport

Komentari 214

Ronaldo je srušio Šveđane, Ukrajinci dotukli Francusku!

Ronaldo je srušio Šveđane, Ukrajinci dotukli Francusku!
11

U najatraktivnoj utakmici dokvalifikacija Portugal je dobio Švedsku 1-0 golom Cristiana Ronalda. Ukrajina je svladala Francusku 2-0, a Grčka Rumunjsku 3-1

VIDEO

U sjeni utakmice Hrvatske protiv Islanda, u petak navečer odigrane su preostale tri utakmice dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a zadovoljniji mogu biti domaćini.

Najzvučniju utakmicu odigrali su Portugal i Švedska, a u okršaju dvaju najboljih europskih nogometaša Cristiana Ronalda i Zlatana Ibrahimovića, bolji je bio Portugalac. Upravo je napadač Real Madrida donio minimalnu 1-0 pobjedu na Estadio da Luzu u Lisabonu. Pobjedonosni gol zabio je u 82. minuti matiravši Isakssona glavom nakon ubačaja Miguela Velosa s lijeve strane. To mu je bio već četvrti gol glavom u kvalifikacijama, a nikome to još nije uspjelo u ovom ciklusu.

Samo nekoliko minuta kasnije Ronaldo je mogao još jednom zabiti glavom, ali je zatresao prečku.

Francuska je u Kijevu bačena na koljena, a Brazil se nakon prvih 90 minuta čini jako daleko nakon što je Ukrajina slavila 2-0.

Domaćin je poveo u 61. minuti preko Zozulje, a veliku prednost pred uzvrat osigurao je u 83. minuti Yarmolenko, koji je iz zakucao pod prečku iz penala, kojeg je skrivio Koscielny. Osim što je skrivio penal Koscielny si je uskratio nastup u uzvratu jer je pocrvenio u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Grčka je, poput Ukrajine, jako blizu Brazila poslije prve utakmice nakon što je u Ateni pobijedila Rumunjsku 3-1. Poveli su Grci u 14. minuti preko Mitroglua, a u 19. je izjednačio Stancu na 1-1. No radost Rumunja trajala je samo dvije minute jer je Salpingidis vratio vodstvo na 2-1. Za uvjerljiviju pobjedu pobrinuo se Mitroglu svojim drugim golom u 67. minuti.

To je bila prva pobjeda Grka s tri zabijena gola nakon lipnja 2011. godine protiv Malte.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 214
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.