Obavijesti

Sport

Komentari 25

Ronaldo ipak nije bio Penaldo, Sarri pušio mokar u svlačionici

Ronaldo ipak nije bio Penaldo, Sarri pušio mokar u svlačionici
10

Ciro Immobile juri prema naslovu najboljeg strijelca Europe, ali Cristiano Ronaldo proslavio je u nedjelju drugi uzastopni naslov u Juventusu u sezoni prekinutoj zbog pandemije

VIDEO

Zabio je, ali ne onako kako to najčešće radi. Cristiano Ronaldo (35) utrpao je 31. gol u sezoni protiv Sampdorije i otvorio Juventusu vrata devetoga uzastopnog "scudetta" do kojega su došli pobjedom 2-0. Takav niz u ligama "petice" nema nijedan klub.

Portugalac je u 89. minuti pogodio prečku iz penala koji je izborio Alex Sandro. Mogao bi to biti skupi promašaj u borbi za Zlatnu kopačku jer Ciro Immobile iz Lazija ima 34 (zabio hat-trick u pobjedi nad Veronom 5-1), a Ronaldo zaostaje tri gola dva kola prije kraja.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako Ronaldo zabija

Pokretanje videa...

Ronaldo na treningu Juvea 01:32

Prvi je to bio promašaj s bijele točke za Cristiana ove sezone... iz 13. pokušaja.

"Gotovo! Prvaci Italije! Oduševljen sam što sam osvojio drugo uzastopno prvenstvo i što nastavljam stvarati povijest ovog velikog i sjajnog kluba", napisao je Portugalac na Instagramu, pozirajući sa suigračima.

"Ova je titula posvećena svim navijačima Juventusa, posebno onima koji su patili i još pate zbog pandemije koja nas je sve iznenadila i preplavila svijet."

Ako ne stigne Immobilea, CR7 može ganjati drugi rekord, onaj po najvećem broju golova jednog Juveova igrača u sezoni Serie A. Star je čak 86 godina, a drži ga Felice Borel sa samo jednim golom više (32).

"Nije bilo lako! Vaša hrabrost, stav i odlučnost bile su snaga koje smo trebale u zgusnutoj završnici prvenstva. Borili smo se do kraja za naslov koji pripada cijeloj Italiji. Velik zagrljaj svima", kaže Cristiano.

Serie A - Juventus v Sampdoria

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Sažetak utakmice Juventus - Sampdoria možete pogledati OVDJE.

Samo jedan čovjek imao je barem jedan nastup u svih devet šampionskih sezona "stare dame". Naravno, to nije Gigi Buffon (42), koji je godinu dana bio u PSG-u, već kapetan Giorgio Chiellini (35).

Juventus je opet prvak Serie A!
Juventus je opet prvak Serie A!

A šef Maurizio Sarri sa 61 godinom i 198 dana najstariji je trener osvajač "scudetta". Što ga nije spriječilo da u proslavi zapali cigaretu i nazdravi šampanjcem. A njegovi su ga igrači špricali pjenom kao kakvi razigrani srednjoškolci.

Slavilo se i u Torinu iako navijači nisu smjeli na stadion.

Serie A - Juventus v Sampdoria
Serie A - Juventus v Sampdoria Serie A - Juventus v Sampdoria

Juve se sad može sasvim fokusirati na uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Lyona 7. kolovoza, u kojem lovi zaostatak 1-0 iz prve utakmice. Prođe li, Ronaldo bi mogao zaigrati protiv starih znanaca iz Real Madrida u Lisabonu, koji bi morali dobiti City u Manchesteru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače