Obavijesti

Sport

Komentari 30

Ronaldo nije dopustio da mu Jimmy Jump pokvari frizuru

Ronaldo nije dopustio da mu Jimmy Jump pokvari frizuru
4

Ronaldo prvi put otkako je u Realu u jednoj utakmici Lige prvaka niti jednom nije zapucao na gol. Ništa nije išlo Portugalcu, "napao" ga je i poznati Jimmy Jump...

VIDEO

Bila je ovo 'nemoguća misija 4'. Znali smo da će tako biti, Barca ima nekoga iza sebe, teško je tako igrati. U prvoj utakmici isključe nam igrača, a u drugoj ponište gol, požalio se Cristiano Ronaldo nakon sinoćnjeg El Clasica kojim je Barcelona ušla u finale Lige prvaka. Portugalac je vlasnik neslavnog rekorda. Prvi put otkako je u Realu u jednoj utakmici Lige prvaka niti jednom nije zapucao na gol. Ništa nije išlo Ronaldu.

Uoči početka drugog poluvremena na travnjak je ušao redarima dobro poznati čovjek. Jimmy Jump pobjegao je zaštitarskoj službi i krenuo prema Ronaldu. Na finalu Svjetskog prvenstva "napao" je trofej i pokušao staviti crvenu kapu na njega. Navijač Barcelone ovoga puta istu je kapu, po kojoj je i poznat, pokušao staviti na glavu Cristiana Ronalda. No Portugalac se spretno izmakao, a redari su Jimmyja Jumpa odveli s travnjaka.

Ronaldo je postao samo jedna u nizu "žrtava" poznatog Jimmyja Jumpa. Čovjek imenom Jaume Marquet Cot bacio je zastavu Barcelone Luisu Figu kad je ovaj prešao u Real, ušao je i na teniski meč i pokušao zastavom ogrnuti Rogera Federera u meču protiv Rafaela Nadala. Taj 34-godišnji navijač Barce utrčao je na teren tijekom gotovo svih važnijih svjetskih sportskih događaja, nije propustio ni El Clasico.

Prošle je godine sanjao da kapu na glavu stavi Joseu Mourinhu. Kako je sinoć Jose utakmicu pratio iz hotelske sobe, to je bila prava nemoguća misija. No ubrzo je Jimmy Jump pronašao novu metu.

- Ronaldo. Njemu ću staviti katalonsku kapu - rekao je prošle godine Jimmy Jump.

Posljednjih godina sakupio je oko 100.000 eura kazni, zbog čega traži pomoć od obožavatelja da bi mogao nastaviti "raditi".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani