Obavijesti

Sport

Komentari 19

Ronaldo otkrio pravu istinu oko transfera: To je najbolja odluka

Ronaldo otkrio pravu istinu oko transfera: To je najbolja odluka

Svi znaju da je Sir Alex Ferguson bio glavni razlog mog dolaska s 18 godina. Puno mi je pomogao, naučio me brojne stvari i naravno da je imao veliku ulogu u mom povratku, rekao je Cristiano

VIDEO

Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo vratio se u Manchester United nakon 12 godina, a u intervjuu za klupsku stranicu otkrio je da je Sir Alex Ferguson odigrao važnu ulogu u njegovom dolasku na Old Trafford. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Juventus slavi trofej kupa 00:47

Kao nadareni klinac iz Sporting Lisabona došao je 2003. godine i tada je pao u ruke legendarnog Škota. Cristiano je za United igrao od 2003. do 2009. te je za to vrijeme osvojio Ligu prvaka i tri Premier lige uz 118 golova i 69 asistencija u 292 utakmice.

- Imam sjajnu povijest u ovom nevjerojatnom klubu. Došao sam s 18 godina i naravno da mi je drago što se vraćam u klub. Jedva čekam krenuti - rekao je Ronaldo i nastavio je:

- Svi znaju da je Sir Alex Ferguson bio glavni razlog mog dolaska s 18 godina. Za mene je on nogometni otac. Puno mi je pomogao, naučio me brojne stvari i naravno da je imao veliku ulogu u mom povratku. Stalno smo u kontaktu. On je zaista sjajna osoba i glavni je razlog što sam ponovo tu - kazao je.

Soccer - Barclays Premier League - West Bromwich Albion v Manchester United - The Hawthorns

Ronaldo je u Juventusu proveo tri godine te smatra da je odluku o odlasku donio u pravom trenutku. Torinski klub će za odštetu dobiti 23 milijuna eura uz bonuse, a Cristiano će prema dvogodišnjem ugovoru godišnje primati 25 milijuna eura, što je pet milijuna manje nego što je imao u Juventusu. 

- Ovo je za mene novo poglavlje u životu. Vjerujem da je ovo najbolja moguća odluka. Sretan sam i zadovoljan. Želim pomoći Unitedu u ostvarenju velikih rezultata i osvajanju brojnih trofeja - rekao je Ronaldo. 

Serie A - Udinese v Juventus

Ole Gunnar Solskjaer, koji je na klubu Manchester Uniteda sjeo 2018. godine, u dobrim je odnosima s Ronaldom.   

- Razgovarali smo. Znate da smo skupa i igrali dvije ili tri godine i imamo dobar odnos. Sada je u drugačijoj ulozi. Razgovarat ćemo osobno kad stignem. Na sve sam spreman kako bismo skupa ostvarili ciljeve. Dat ću sve od sebe za golove, asistencije, pobjede. Navijači Uniteda su posebni i dat ću sve od sebe kako bi ih usrećio - zaključio je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome