Obavijesti

Sport

Komentari 113

Ronaldu je dosta Juventusa, ovaj poraz ne može preboljeti!

Ronaldu je dosta Juventusa, ovaj poraz ne može preboljeti!
2

Gazzetta dello Sport u današnjem izdanju nagovještava kako je ispadanje od Ajaxa 'poraz koji Cristiano ne može preboljeti', a rimska Repubblica ne dvoji: 'Još jedna sezona i adio Juventus'

VIDEO

Cristiano Ronaldo Atleticu je utrpao tri, a Ajaxu dva komada. Ostatak Juventusa je u nokaut-fazi Lige prvaka 'dao' - nula golova. I Portugalcu je Juventusa već dosta.

Nije nagađanje zbog Ronaldove šutnje na društvenim mrežama na kojima je inače itekako aktivan ili čitanje između redaka izjave njegove majke koja je s medijima podijelila da je njen sin neutješan zbog ispadanja od Ajaxa već u 1/4-finalu.

Cristianovo razočaranje Juventusovim gubitničkim mentalitetom kad se makne iz Italije naznačuje Gazzetta dello Sport pišući o Ronaldovom 'enormnom razočaranju kakvo ne ostaje bez posljedica' i o 'porazu koji tako ambiciozan sportaš ne može preboljeti', a najčešće sjajno informirana i nikad senzacionalistička rimska Repubblica je apsolutno izravna:

- Juventus će slagati momčad oko Ronalda, ali: samo za narednu sezonu. Ugovor mu traje do 2022. no Portugalac će torinskom klubu dati još samo godinu dana šanse, a onda odlazi. Nad Allegrijem se nadvila Conteova sjena, a Cristiana ćemo u Juventusu gledati još narednu sezonu i to je to - piše La Repubblica.

Ispada da je u svojoj opsesiji osvajanja Lige prvaka Juventus bio najopasniji prije dvije godine kad je Mandžukić zabio jedan od najljepših golova svih finala, ali su svejedno izgubili jer nisu imali odgovor na tadašnjeg najboljeg igrača Reala... Cristiana Ronalda.

Bianconeri su se trofeju ponadali i 2015. protiv Barcelone no u tom ih je finalu načeo strijelac Ivan Rakitić, a do kraja slomili Suarez i Neymar... Juventus je u Europi toliki gubitnik da im pomoći ne može ni najbolji igrač u povijesti Lige prvaka koji se postavio iznad kluba.

Ako mu ni za narednu sezonu ne dovedu dovoljno dobre sporedne aktere Cristiano maše na pozdrav, 'Adio, Juventus'. Nisu se usrećili odlascima iz Reala i Barce... Ni on, ni Neymar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba