Obavijesti

Sport

Komentari 202

'Rossoneri' zaustavili Messija, odluka će pasti na Nou Campu

'Rossoneri' zaustavili Messija, odluka će pasti na Nou Campu
10

Milan i Barcelona odigrali su bez golova u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Posjed lopte i broj udaraca bio je na strani Barce, ali najbolja prilika na Milanovoj

VIDEO

Svlačionica je uvjerena da ih možemo proći, rekao je El Shaarawy uoči utakmice s Barcelonom.

Nakon 90 minuta i prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka u Milanu imaju razloga za optimizam iako nemaju zalog u rezultatu. Nije bilo golova, završilo je 0-0, ali obzirom da su dvije momčadi međusobno igrale već u grupnoj fazi natjecanja, i oba puta je bilo vrlo izjednačeno, bit će zanimljivo na Nou Campu.

A bilo je interesantno i na travnjaku. Posjed lopte i broj udaraca, bio je kao i uvijek na strani Barce, dojam je da su bili nešto bolji, ali najbolja prilika bila je na strani 'rossonera'.

Već u 3. minuti Robinho je ostao sam na 10-ak metara, ali je pucao vrlo loše, visoko iznad gola. U '16. je penal pokušao iznuditi Alexis, Abbiati ga je dodirnuo, ali lopta mu je prije pada pobjegla. A samo četiri minute kasnije Ibrahimović se imao priliku proslaviti. Xavi je izgubio loptu, brzi pas došao je do Ibre koji je bio sam pred Valdesom, ali s Puyolom na leđa. Čini se kako ga je uspio smesti jer je pucao u stranu, ali nedovoljno precizno niti snažno pa je Valdes uspio obraniti. Barcelonini udarci  pretežno su završavali u bloku ili pokraj gola.

U nastavku su Katalonci bili bolji, ali pravu šansu su stvorili tek dvije minute prije kraja. Messi je pucao, a na 'odbijanac' i prazan gol nije stigao Tello. 

Poslije susreta Puyol je izjavio kako je bio prekršaj u kaznenom prostoru 78. minuti što je pokazala i snimka. Pucao je glavom nakon kornera, malo pokraj gola, ali uz očigledno Mesbahovo navlačenje dresa. Sudac Eriksson je bio blizu, sve je dobro vidio i trebao je svirati penal. Barcelona je očigledno oštećena.

- Rezultat 0-0 je dobar. Vrlo sam pozitivan, sve je moguće u uzvratu. Imamo puno samopouzdanja, bit će teško, ali možemo u polufinale. Pokušat ćemo - rekao je nakon utakmice Ibrahimović.

Utakmica je bila sjajna, puna tempa, ali nedostajali su samo golovi no za to pohvale idu i 'rossonerima'. Rijetkima Barcelona nije zabila ove sezone, a čak se ni Messi nije vidio kao inače, iako je bio vrlo raspoložen.

Uzvrat je već za tjedan dana, a Milan se nada prvoj pobjedi nad Barcelonom u četvrtoj međusobnoj utakmici (2-3, 2-2 i 0-0). Ili ćemo vidjeti senzaciju ili čak peto uzastopno Barcelonino polufinale!

Domaćini bez gola u četvrtfinalu

Prvi put u povijesti Lige prvaka, ni jedan od četiri domaćina nije zabio gol u četvrtfinalu. U utorak APOEL, Benfica, a u srijedu osim Milana i Marseille.

Bayern je pobijedio Marseille 2-0 i praktički osigurao polufinale s Real Madridom. Gomez je zabio pred kraj 1. poluvremena. Čudesnom Gomezu to je 11. gol u LP-u ove sezone i za vodećim strijelcem Messijem zaostaje za samo jedan. 

Robben je u 69. minuti postavio konačni rezultat. Nije to bila briljantna predstava Bavaraca, ukupno samo pet udaraca, ali dovoljno za trijumf.

Ivica Olić uopće nije ulazio u igru, a Danijel Pranjić je zamijenio Riberya 12 minuta prije kraja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 202
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna