Obavijesti

Sport

Komentari 3

Rubljov skoro kao Đoković: Htio 'oplesti' po loptici pa ipak stao

Rubljov skoro kao Đoković: Htio 'oplesti' po loptici pa ipak stao
2

BANANA UMJESTO SUTKINJE Nakon što ga je sunarodnjak Medvedev izbacio u četvrtfinalu US Opena, Rubljov je bijes skoro iskalio na loptici, ali je na kraju 'nastradala' banana

VIDEO

Srpski tenisač Novak Đoković puni naslovnice svjetskih medija već danima zbog nezgode na US Openu. Naime, on je napucao lopticu van terena i umjesto da lagano dođe do skupljača loptica ili barem da ne pogodi nikoga, pogodilo je baš - linijsku sutkinju. Laura Clark tako je postala jedna od najpoznatijih plavuša na svijetu preko noći, a Novak Đoković još jednom ove godine, nakon neugode u Zadru, došao na 'tapetu'.

POGLEDAJTE VIDEO: Mural Đokoviću

Pokretanje videa...

Mural Đokoviću kraj Sarajeva 01:13

Osim što je izbačen s turnira bez obzira na sve isprike i molbe koje je uputio, Novaka su mnogi kolege i napali, neki stali braniti, a neki su ponešto i - naučili. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tako je Rus Andrej Rubljov 'zakočio' baš na vrijeme. Naime, njega je sunarodnjak Medvedev eliminirao s US Opena u četvrtfinalu, a naravno, Rubljov je bio bijesan. Poželio je lopticu udariti, čini se, baš onako kao i Novak, ili kako su to američki kolege nazvali: 'htio je napraviti Đokovića', ali se sjetio nesretnog događaja pa se zaustavio. Loptica je mirno pala na tlo, reket je napravio oštar luk bez da je išta dotaknuo, a suci su ostali sigurni. 

Paviću hrvatsko finale na US Openu! Mate i Soares ostavili Mektića i Koolhofa bez šanse
Paviću hrvatsko finale na US Openu! Mate i Soares ostavili Mektića i Koolhofa bez šanse
rublev

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

No, nije tako jednostavno zaustaviti bijes nakon takvog ispadanja s turnira pa je na kraju nastradala - banana. Rubljov ju je zagrizao,a  onda ostatak 'odvalio' od pod.

ATP dodao četiri nova turnira
ATP dodao četiri nova turnira

Eto, barem nešto pozitivno stiglo je od Novakova ispadanja. Možda je do sada bilo sasvim normalno na razne načine iskazivati svoje nezadovoljstvo na terenu, ali Novak je najbolji primjer da pravila postoje s razlogom i da se nevolja može pojaviti kada ju najmanje očekujemo. Možda Novak nije htio pogoditi sutkinju i ispasti s turnira na kojemu je bio najveći favorit za pobjedu, no jedna mala nepažnja i sve pada u vodu. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića