Obavijesti

Sport

Komentari 32

Rukavina: Nigdje nije bilo tako lijepo kao u Dinamu

Rukavina: Nigdje nije bilo tako lijepo kao u Dinamu
1

Igrao sam u velikim klubovima, Panathinaikosu i Hajduku, ali nigdje mi nije bilo tako lijepo kao u Dinamu. Guštam u treningu, svemu, kaže Ante

VIDEO

24sata: Kakav je PAOK, sljedeći Dinamov protivnik u Europskoj ligi?
Igrao sam nekoliko puta protiv njih, a dva puta u Solunu. Mislim da će nam biti teže nego protiv Villarreala jer je pred svojim navijačima nezgodan. Pogotovo su dobri u napadu, tu ćemo trebati dobro pripaziti. Grci slove kao temperamentni navijači, a ovi su iznad svih, fanatični su. Ni igračima PAOK-a nije svejedno, čuo sam da su im nekoliko puta upali na trening.
24sata: Nakon pobjede nad Villarrealom Dinamo ima velike šanse proći skupinu?
Bila je to velika pobjeda, prije utakmice svi bi bili sretni i s bodom. Nadam se da će nam se još neki rezultat poklopiti i mogli bi proći. A Villarreal je za mene i dalje najveći favorit naše skupine. Sad smo puni samopouzdanja, najvažnije je da u svaku utakmicu uđemo maksimalno.
24sata: Rekli ste da vam je gol Györu najdraži u karijeri. Kakav je onaj Villarrealu?
Pa sad mi je ipak taj najdraži. Važni su ti golovi u Mađarskoj, ali ovaj Villarrealu ih je ipak prešao, on je nešto posebno.
24sata: Trener Vahid Halilhodžić kaže da još niste potpuno spremni?
Nisam još sto posto. Teško je kad ne prođeš pripreme jer onda imaš dva treninga u danu i lakše je. Ovako imaš utakmicu svaka tri dana, pa se teže optimalno spremiti. Sad je i puno veća opasnost od ozljede.
24sata: U svlačionici ste se odmah nametnuli. Kakvo je raspoloženje?
Adaptacija za mene ne postoji. Znam Zagreb i mene se ne treba čekati, sve je super ovdje. I u momčadi sam se dobro snašao, ali zato što su to sve dobri momci, odlična smo klapa. Igrao sam u velikim klubovima, Hajduku i Panathinaikosu, ali nigdje mi nije bilo tako lijepo kao u Dinamu. Guštam u treningu, ma svemu. Imam iskustva iz dva velika kluba, ali nigdje nije kao u Dinamu.
24sata: Znači da planirate dugo ostati u Zagrebu?
Uopće ne razmišljam o tome, pa tek sam došao. Presretan sam ovdje, došao sam igrati i ne razmišljam što će biti dalje. Živio sam kod svog menadžera Šoše, a sad se selim živjeti sam. Premda u Zagrebu nikad nisam sam, okružen sam prijateljima.
24sata: Nadate li se reprezentaciji, Bilićevu pozivu?
Naravno da imam ambicije igrati u reprezentaciji. Dat ću sve od sebe, igrati i čekati šansu. Konkurencija je velika, imamo nekoliko vrhunskih napadača, ali kad uđem u formu, bit će mjesta i za mene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.
Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu