Obavijesti

Sport

Komentari 32

Rukavina: Ostajem u Dinamu, želim da me se ovdje pamti

Rukavina: Ostajem u Dinamu, želim da me se ovdje pamti
1

Pa tek sam došao. Kud bih sad išao?! Imam četverogodišnji ugovor s Dinamom i vidim se u plavoj svlačionici do kraja tog ugovora, rekao je "modri" napadač za SN

VIDEO

Iako je bilo govora o tome da Ante Rukavina više neće navući "modri" dres, Dinamov napadač za Sportske novosti rekao je kako mu ne pada napamet otići iz Dinama.

- Pa tek sam došao. Kud bih sad išao?! Imam četverogodišnji ugovor s Dinamom i vidim se u plavoj svlačionici do kraja tog ugovora. Želim da me se u Maksimiru pamti - rekao je Ruki.

Zabio je Györu pa Villarrealu i onda stao.

- Moju polusezonu obilježili su usponi i padovi, tako je to kod svakog nogometaša. Nisam potpuno zadovoljan, no ne smijemo zaboraviti da sam u Dinamo došao bez pravih priprema - kaže Ante.

Prije dolaska u Dinamo u Grčkoj je igrao u veznom redu i na poziciji polušpice. Zajec ga je prebacio u napad.

- Nisam onaj klasični "killer". No mislim da po sezoni mogu zabiti 20-25 golova.

U posljednje vrijeme Rukavina je češće na klupi nego u igri, prednost dobiva Beqiraj.

- Svakom igraču draže je igrati, to je normalno. No trener određuje tko će igrati. Na meni je samo da budem zdrav i da čekam svoju priliku - dodaje Rukavina.

'Moram zaslužiti Bilićev poziv'

Znamo koliko hrvatska reprezentacija kod nas znači. Nije to kao u, primjerice Grčkoj. Pozivnicu izbornika Slavena Bilića moram zaslužiti dobrim igrama. To je velika čast - rekao je Ante.

'Ne ljutim se zbog trenerove kazne'

Kazna je bila, kaznu sam platio i to je to, rekao je Ante Rukavina odgovarajući na pitanje o sukobu s Arjanom Ademijem.- Ne želim previše pričati o tome, no samo bih rekao da do sukoba nije došlo jer sam bio nervozan, frustriran, jer nisam zabio gol... To je sve što ću reći o tome - kaže Dinamov napadač.

Dinamo odbio četiri ponude za Sammira od 10 mil. eura

Sammir je na odmoru u Brazilu, no za Dinamo nema odmora. U klub su stigle četiri ponude, no sve su odbijene. Navodno je jedna od PSG-a, a sve se vrte oko 10 milijuna eura. Sammir je nedavno izjavio kako bi mu bila čast zaigrati za francusku PSG.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz