Obavijesti

Sport

Komentari 280

Slavko Goluža: Istina o Baliću bila je dobra taktička varka...

Slavko Goluža: Istina o Baliću bila je dobra taktička varka...
7

Hrvatska rukometna reprezentacija s brončanom medaljom u prijepodnevnim satima stigla je u zagrebačku luku Pleso. Dočekalo ih je tek nekoliko navijača te rodbina...

VIDEO

Bez prevelike pompe hrvatski rukometaši oko 11 sati sletjeli su u Zagreb sa Svjetskog prvenstva u Španjolskoj, u kojoj su u subotu osvojili broncu. 'Kauboji' su redovnom linijom iz Frankfurta došli u nepotpunom sastavu jer su mnogi zbog privatnih ili klupskih obveza morali svojim putem. 

Marko Kopljar i Domagoj Duvnjak odjurili su taksijem. Obojica su pod visokom temperaturom i ne osjećaju se najbolje. Izbornik Slavko Goluža stao je pred kamere nakon uvodnih riječi Davora Bernardića i Zlatka Mateše.

- Trebamo biti ponosni na ovo. Na sve što smo napravili. Nije nam bilo lako, ali imali smo veliki motiv, predstaviti reprezentaciju u pomlađenom sastavu - obratio se okupljenim novinarima izbornik Slavko Goluža te je dodao:

- Sve je bilo odlično, došla je ta utakmica protiv Španjolske. Našom pobjedom poslali smo poruku da će se poštenje kad tad isplatiti. Odigrali smo fenomenalno protiv Francuza, odigrali sjajno i pobijedili. A onda Danska. Imali smo toliko ozljeda, problema, a uz to nismo imali ni sreće. Broncom smo pokazali karakter. Moramo biti ponosni - rekao je naš izbornik. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Treća bronca zaredom za Hrvatsku. Slavko Goluža to ne bi mijenjao ni za što.

- Ne bih mijenjao ove tri bronce za zlato. Nema te zlatne medalje koja bi nam osvjetlala obraz. To je kontinuitet dobrog rada, pokazatelj da idemo pravim putem. Doći će i to zlato - rekao je Slavko i osvrnuo se na izbor MVP-a.

- Po mom je Duvnjak MVP, a ne Hansen. Duvnjak je odigrao bolje cijelo prvenstvo. 

Najteži trenutak

Utakmica protiv Španjolaca. U prvoj minuti Duvnjak mi dotrči i kaže da mu je iskočilo koljeno. Onda mi dođe Bičanić i kaže da ga bole leđa. Kopljara zateže loža, a na kraju Štrlek strga ruku. Poslije utakmice nisam znao što ću, kako složiti momčad, otkrio je Goluža.

Najbolji trenutak

Svaka pobjeda na ovom prvenstvu. To je najbolji trenutak. Svaka pobjeda bila je vrijedna za sebe. Na kraju smo uzeli medalju što je samo pokazalo da imamo kontinuitet i karakter.

Istina o Baliću

Izbornik je prije SP-a rekao da će se očitovati o situaciji s Ivanom Balićem nakon povratka u Zagreb.

- Ne bi o tome. Znam da sam rekao da ću sve otkriti nakon prvenstva, ali to je bila taktička varka da nas ostave na miru - rekao je izbornik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 280
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac