Sport

Komentari 0

Rukometašice odlaze u Srbiju, Šoštarić nije pozvao Kapitanović

Rukometašice odlaze u Srbiju, Šoštarić nije pozvao Kapitanović

Za ovu akciju i dalje nema ozlijeđene Ćamile Mičijević, ali ni Ivane Kapitanović koja je branila protiv Lokomotive proteklog vikenda za Rapid u Ligi prvakinja. Nedostaje i Dora Krsnik

Nakon Europskog prvenstva u studenom, krajem veljače prvi će se put okupiti hrvatske rukometašice. Radi se o EHF-ovom reprezentativnom tjednu u kojem nećemo igrati službene utakmice, već samo dvije prijateljske sa Srbijom u Staroj Pazovi, inače kampu Nogometnog saveza Srbije.

Bit će to provjera uoči dodatnih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo u kojima ćemo igrati protiv Slovačke u travnju. Nenad Šoštarić 27. veljače u Zagrebu će okupiti 18 igračica (osam je u pričuvi), pa krenuti u Prelog odakle će 1. ožujka prema Staroj Pazovi, gdje će boraviti četiri dana. Satnicu utakmica HRS će objaviti naknadno.

Ljubljana: Utakmica rukometašica Hrvatske i Švicarske na Europskom prvenstvu

Za ovu akciju i dalje nema ozlijeđene Ćamile Mičijević, ali ni Ivane Kapitanović koja je branila protiv Lokomotive proteklog vikenda za Rapid u Ligi prvakinja. Novost je među golmanicama Podravkina Antonija Tucaković, dok se nakon propuštenog Eura vraćaju iskusna Turk, Milosavljević, a na poziciji desnog vanjskog sada su u prvom redu Klara Birtić, pa Dora Kalaus i Katarina Pavlović. Na popisu nije ni Dora Krsnik.

PRIČUVNE IGRAČICE (DOLAZE U SLUČAJU NAKNADNOG POZIVA):

Najčitaniji članci