Sport

Komentari 1

Sjajni Slovenci usred Francuske napravili senzaciju Lige prvaka, briljirao nepoznati Hrvat (22)!

Sjajni Slovenci usred Francuske napravili senzaciju Lige prvaka, briljirao nepoznati Hrvat (22)!

Wisla je iznenadila Magdeburg pobjedničkim golom Žitnjikova za 25-24 iskoristivši probleme Nijemaca, Tin Lučin zabio je šest golova. A u Bundesligi Hrvoje Horvat i dalje ne zna za pobjedu

Pravu malu senzaciju napravilo je Celje u Nantesu, gdje je bivši igrač PPD Zagreba Aleks Vlah zabio za 32-31 tri sekunde prije kraja. Ivan Pešić nije branio za Nantes, ali je zato mladi Riječanin Patrik Martinović (22) bio prvi do Vlaha zabivši pet golova u utakmici života za Slovence. Jedan je dodao i Ante Ivanković.

Wisla je iznenadila Magdeburg pobjedničkim golom Žitnjikova za 25-24 iskoristivši probleme Nijemaca, što je loša vijest za Zagreb kojemu je Wisla sada na jedan bod. Tin Lučin zabio je šest golova, Lovro Mihić dva, a Leon Šušnja jedan za Poljake.

U derbiju skupine Kiel je imao i 10 razlike protiv Kielca u drugom poluvremenu pa se morao uozbiljiti kada su gosti došli na -2. Završilo je 32-29 za Nijemce, Duvnjak je završio bez gola, Karačić na četiri za Poljake, koji su ostali bez Nedima Remilija koji je za milijun eura otišao u Veszprem.

Aalborg je ostavio Pick Szeged bez realne šanse (33-27). Luka Stepančić tek što se vratio, slomio je nos na treningu. Alilović je skupio tek dvije obrane iz 17 udaraca, a slovenski Hrvat i potencijalni reprezentativac Mario Šoštarič zabio je dva gola. Barcelona je, pak, s 40-30 odradila posao protiv Elveruma uz pet golova Luke Cindrića.

Iz Bundeslige: bivši hrvatski izbornik Hrvoje Horvat izgubio je s Wetzlarom i treću utakmicu u Bundesligi od dolaska, sada kod kuće od Hannovera s 24-31. Luka Šebetić zabio je jedan gol za Minden u porazu 29-40 od Löwena, za koji se još nije vratio Halil Jaganjac. Göppingen je nadigrao Erlangen 31-25 uz pet golova Šarca, dva Kozine i devet obrana sjajnoga Šege u 25 minuta ili čak 41 posto.

Najčitaniji članci