Obavijesti

Sport

Komentari 21

Rumunji slavili, Hrvatskoj treba remi sa Česima za prvo mjesto

Rumunji slavili, Hrvatskoj treba remi sa Česima za prvo mjesto
1

U drugom kolu Euro futsala Rumunjska je u Spaladium Areni svladala Češku 3-1. Hrvatskoj bi remi sa Češkom osigurao prvo mjesto u grupi, a minimalni poraz drugo

VIDEO

Hrvatska futsal reprezentacija s nestrpljenjem je očekivala večerašnju utakmicu Rumunjske i Češke u drugom kolu skupine A jer bi ih remi Čeha odveo u četvrtfinale Europskog prvenstva.

No, o svojoj sudbini će odlučivati sami u posljednjem kolu jer je Rumunjska svladala Češku 3-1 i osigurala prolaz u sljedeću fazu natjecanja. U Spaladium Areni Rumunji su nakon uvodnog poraza od Hrvatske uspjeli slaviti iako su upravo Česi poveli. To znači da je hrvatskoj reprezentaciji potreban remi za prvo mjesto u skupini, a minimalan poraz odveo bi ih u četvrtfinale kao drugoplasirana momčad što bi značilo vjerojatni okršaj s favoriziranim Španjolcima.

Hrvati su se poveselili nakon što je Češka došla u vodstvo u 9. minuti golom Beleja koji je nakon povratne lopte Novotnyja ugurao loptu u mrežu. No, Rumunjska u 17. minuti izjednačuje preko Dobrea.

Sve do šest minuta prije kraja Hrvatska je bila u četvrtfinalu, ali u u 34. minuti u situaciji 5 na 4 Ignat preokreće na 2-1 golom glavom. Samo dvije minute kasnije Rumunjska je potvrdila pobjedu nakon kontre u kojoj je poentirao Matei.

Legčanov hat-trickom izbacio Slovence s Eura

Futsal repezentacija Ukrajine je u mlakoj utakmici lako svladala neraspoložene Slovence. Završilo je 6-3. Utakmica je rješena odmah na početku, a tri gola za pobjednike zabio je Legčanov. Isti je strijelac dao jedan gol za Slovence, nakon nesretne reakcije svoga golmana pogodio je u vlastitu mrežu. Porazom pred 2200 gledatelja u zagrebačkoj Areni Slovenija se oprostila od Eura

- Rana tri gola odlučila su utakmicu. Danas nismo bili pravi, protiv Španjolaca smo igrali odlično. Čini se da je ovo naša realnost - rekao je slovenski izbornik Andrej Dobovičnik.

- Dobre samo volje nakon uvjerljive pobjede nad jakom slovenskom momčadi. Zabili smo dva lijepa gola i osigurali četvrtfinale. Znamo što su Španjolci u futsalu, ali nadam se da ću biti dobre volje i u petak - rekao je ukrajinski izbornik Gennadij Lisenčuk.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani