Sport

Komentari 5

S 12 godina izgubila nevinost, sad se skinula potpuno gola

S 12 godina izgubila nevinost, sad se skinula potpuno gola

Sav prihod od prodaje kalendara ići će kao podrška za ljude koji imaju poremećaj u prehrani. "Žena sam i želim biti lijepa. Prvo sam bila iznenađena pozivom, a onda sam shvatila razlog", napisala je

Čehinja Gabrijela Koukalova dvostruka je svjetska prvakinja u biatlonu i dvostruka osvajačica srebra na Olimpijskim igrama u Sočiju 2014. godine.

U autobiografiji objavljenoj 2018. godine priznala je da je nevinost izgubila s 12 godina, a toliko je imao i njezin partner. 

- Voljela bih da mogu reći da sam nevinost izgubila s 15 godina, ali nisam. On je bio prijatelj moje sestre i bio je vrlo nježan. Uživala sam u svakom trenutku. Nakon toga nisam mogla prestati razmišljati o seksu - otkrila je.

Provokativne slike snimila je svojevremeno i s bivšim mužem od kojeg se rastala u rujnu ove godine, a nedavno se slikala i za češki Playboy.

Koukalova je slike iskoristila za kalendar, a sav prihod zarađen od kalendara donirat će u humanitarne svrhe za ljude koji imaju poremećaj u prehrani, a i sama je priznala kako je godinama bolovala od anoreksija.

 

Najčitaniji članci