Obavijesti

Sport

Komentari 3

S. Belupo 'odradio' Maltu: Četiri komada pred uzvrat

S. Belupo 'odradio' Maltu: Četiri komada pred uzvrat
1

U 20 sati je na Malti počela utakmica 1. pretkola Kupa Uefe između Slaven Belupa i Marsaxlokka. U prvih 45 minuta Koprivničani su zabili triput

VIDEO

Pred jedva 400-tinjak gledatelja na stadionu Marsaxlokka, Slaven Belupo je izašao u 'šarolikom' sastavu. Rodić je na golu, obranu čine Bošnjak, Rogulj, Kristić i Čaval, u veznom redu je trojac Gregurina - Poldrugač - Poljak, a ispred njih Srebreko Posavec. U napadu je, uz Dina Kresinger, i 18-godišnji Tepurić.
Samo je osam minuta prošlo, a Koprivničani su već poveli. Na jedno visoko navacivanje najbolje je reagirao stoper Matija Kristić i glavom pogodio za vodstvo 1-0.
Dvadeset minuta kasnije momčad Mile Petkovića i drugi je put slomila otpor nejakih Maltežana. Iskusni Dalibor Poldrugač opalio je s više od 30 metara, lopta se odbila od domaćeg braniča i ušla u gol. Dogodilo se to samo sedam minuta nakon što je Kresingera u šesnaestercu povukao branič Marsaxlokka, no češki sudac nije dosudio penal.
U 34. minuti strijelac za 3-0 je mladi Franjo Tepurić. Kristijan Čaval je nabacio, a pred golom je najbolje reagirao 18-godišnji napadač Slaven Belupa. S tri gola viška Koprivničani su otišli na odmor.
Mile Petković je u 59. minuti izvadio Kresingera, a uveo Bojana Vručinu, koji se vratio nakon šest mjeseci u Duisburgu. Ovaj mu se odužio u 77. minuti, kada je zabio za 4-0.
Taj je gol bio i posljednji na utakmici u kojoj je Slaven Belupo mogao zabiti i puno više. Nije, ali i ova četiri gola razlike bit će sasvim dovoljna prednost za prolazak dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna