Obavijesti

Sport

Komentari 21

S komadom drveta zabijenim u nozi biciklist došao do bronce!

S komadom drveta zabijenim u nozi biciklist došao do bronce!
7

Malezijski biciklist Azizulhasni Awang pao je na utrci Svjetskog kupa u pristovnom biciklizmu. Komad drveta od 20 centimetara zabio mu se u nogu. To ga nije omelo

VIDEO

Stravični zvuci bola odjekivali su na Manchester Velodromu dok su mladog 23-godišnjeg malezijskog biciklista Azizulhasnija Awanga stavljali na nosila. Na Svjetskom kupu u pistovnom biciklizmu Awang je osvojio brončanu medalju. U vrijeme dodjele, mladi je biciklist bio na operaciji.

Rekao mi je da ga vratim na bicikl, kaže trener malezijskog biciklista

Awang je pao u posljednjem krugu. Bio je u borbi za zlato. Prilikom pada, 20-centimetatski komad drveta probio mu je list lijeve noge.

- Dotrčao sam i pitao ga je li u redu. Rekao je da je i da ga stavim na bicikl jer želi završiti utrku - rekao je njegov trener John Beasley.

- Mislim da isprva nije ni vidio da ima komad drveta u nozi. Tek kad je prošao cilj kao treći pogledao je dolje i srušio se - dodaje Beasley.

Awanga su operirali i osjeća se dobro. 

- Operacija je dobro prošla. Izvadili su mi komad drveta. Hvala svima na potpori - napisao je Awang na svom profilu na Twitteru. Iako će propustiti sezonu, njegov trener se nada da bi Awang mogao biti spreman za Olimpijske igre 2012. godine.

Ja sam s Novog Zelanda, mi ne osjećamo bol, drugi biciklist koji se također ozlijedio na utrcu

U sudaru se ozlijedio i biciklist s Novog Zelanda, Richard Dawkins. On je također završio utrku i srušio se na parket nakon što je prošao kroz cilj. Kad su liječnici došli do njega odbio je pomoć. 

- Ja sam s Novog Zelanda. Mi ne osjećamo bol - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem