Obavijesti

Sport

Komentari 0

S. Perković: Za mene je 2010. bila znanstvena fantastika

S. Perković: Za mene je 2010. bila znanstvena fantastika
1

Osim što je osvojila europsko zlato u Barceloni, Sandra Perković u listopadu u Beogradu proglašena je i najvećom europskom atletskom zvijezdom u usponu...

VIDEO

U bolnici mi je krivo dijagnosticirana crijevna viroza. Međutim, bila je to upala slijepog crijeva. Uz bolove sam trenirala tri dana, a kad sam jedva došla do bolnice, rekli su mi da se rasprslo i da imam sepsu. I da sam preživjela zahvaljujući jakom organizmu, prisjetila se sjajna atletičarka Sandra Perković, europska prvakinja u bacanju diska, traumatičnog otvaranja 2009. godine.

I zato je, dok je dočekivala 2010. godinu, imala samo jednu želju:

- Želim biti zdrava. Zdravlje je najbitnije.

Vratila se treniranju i u toj sezoni impresionirala atletski globus, ali i samu sebe.

- Jesam li to mogla sanjati? Istina, samo sanjati. Dok sam dočekivala 2010. godinu, u krugu prijatelja u Splitu, nisam mogla ništa tako očekivati. Bila je to znanstvena fantastika za mene da postanem u sljedećoj godini europska prvakinja - izjavila je skromna 20-godišnja atletičarka.

Prije nekoliko mjeseci, 28. srpnja prošle godine, osvojila je zlato na Europskom prvenstvu u Barceloni bacivši disk 64,67 metara u posljednjem bacanju kao najmlađa finalistica. Fantastičnim rezultatom približila se Blanki Vlašić, najboljoj svjetskoj atletičarki.

- Ma presretna sam i što sam druga. Ona nije samo hrvatska diva, ona je europska, svjetska zvijezda. Godina je za mene bila, naravno, najbolja u karijeri i ne bih se bunila da i sljedeća bude poput ove. Dakle, da 2011. godinu završim na drugome mjestu iza Blanke - rekla je hrvatska rekorderka, najmlađa osvajačica europskog naslova u disku u povijesti. 

Najveća europska atletska zvijezda u usponu

Osim što je osvojila europsko zlato u Barceloni, Sandra Perković u listopadu u Beogradu proglašena je i najvećom europskom atletskom zvijezdom u usponu. Već s 20 godina najavila je kako bi vrlo lako idućih godina mogla vladati europskim i svjetskim bacanjem diska.

Novu dočekala u dobrom društvu

Sandra Perković 2011. godinu dočekala je na fešti s prijateljima.

- Neću dugo slaviti jer putujem na Novi Zeland gdje ću trenirati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome