Obavijesti

Sport

Komentari 17

Sad bi svi htjeli biti kao Anas: Pohitali su po nove kopačke

Sad bi svi htjeli biti kao Anas: Pohitali su po nove kopačke
5

Nakon što je obuo nove kopačke, Adidas F-50, Sharbini je zabio dva gola Zagrebu. Sljedeće jutro Strinić, Ahmad i još neki suigrači pohitali su u grad nabaviti iste

VIDEO

Anas Sharbini već dugo ne odstupa od uobičajenog rituala brijanja na dan utakmice. Tvrdi kako nije praznovjeran, no za svaki slučaj cijeli se tjedan ne brije, a britvicu uzima uoči odlaska na utakmicu. Od nedjeljne pobjede nad Zagrebom, uz ritualno brijanje, za svaku sljedeću utakmicu u torbu će spakirati “sretne kopačke”, u kojima je zabio dva gola.

- Bio je toliko sretan zbog golova da sam pomislio kako će ih ponijeti kući i spavati u njima - rekao nam je Hajdukov oružar Miro Čolak.

- Anas je u zadnje vrijeme zaista promijenio puno kopački, nosio je uglavnom šminkerske, fluorescentne ‘nikeice’ u svim bojama. Nedavno je kupio ove nove, Adidas F-50, koje su lagane ko perce i čini se kako mu je u njima krenulo. Barem je on uvjeren u to - dodao je Čolak.

Većina se igrača nakon utakmice žalila na težak, grbav teren, pa ih je Anas Sharbini “uhvatio u đir”.

- Kako meni nije grbav teren? Meni lopta nije nijedanput loše odskočila - zezao je Anas suigrače.

Prije golova Zagrebu zadnji je put zabio još u derbiju s Dinamom. Nije ni čudo što ga ni dan nakon utakmice nije napuštalo dobro raspoloženje. Dugo je čekao ovaj dan.

- Znam da nije sve u ‘sretnim kopačkama’, ali za svaki slučaj, neću ih mijenjati sve dok se ne raspadnu. Ne pada mi na pamet. Sad bi i suigrači htjeli kupiti takve. Jutros su nakon treninga u šoping otišli Ahmad i Strinić, a još su neki najavili kako će ih kupiti - rekao nam je jučer dobro raspoloženi Anas Sharbini, junak pobjede protiv Zagreba.

Napravljene od kože klokana!

Prvi modeli kopački F-50 izašao je 2004., 50 godina nakon što je Zapadna Njemačka bila prvak svijeta (zbog toga broj 50). Anasov model rađen je od klokanove kože, a pojavile su se u svibnju 2010.

Ronaldo voli s leopardom

Nike je za Cristiana Ronalda dizajnirao kopačke s leopardovim uzorkom. Portugalac je tražio safari-varijantu. Dobit će ih ovaj mjesec.

Messi uzeo nove za finale

Imao sam bolji osjećaj za loptu, rekao je Messi, koji je u kopačkama Sprint Skin igrao finale Lige prvaka protiv Man. Uniteda.

Prvi zaigrao u ljubičastim

Igrač Bayerna Franck Ribery zatražio je od sponzora da mu naprave kopačke boje kakve nema nitko u Bundesligi. Dobio je ljubičaste.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome