Obavijesti

Sport

Komentari 42

Sad bježiš, kukavico? Pretukao klinca pa požurio u svlačionicu

Sad bježiš, kukavico? Pretukao klinca pa požurio u svlačionicu
9

BRAZIL Domaći klub zabio je pred kraj utakmice, gol je slavio i dodavač lopti, inače član omladinske momčadi što je iznerviralo gostujuće nogometaše. Slomili su mu nos i pobjegli sa stadiona

VIDEO

Sramotne scene iz brazilske niže lige.Igrali su domaći Comercial i Operario, pred kraj utakmice domaćini su poveli 1-0 što je proslavio i jedan od dodavača lopti.

To je iznerviralo gostujuće igrače koje je predvodio Jefferson Reis, koji je s klupe dotrčao iza gola i pretukao ga udaravši ga šakama dok je ovaj bio na podu. Pomahnitalog nasilnika jedva su odvojili od njegove žrtve.

 

Bježi, bježi

No kako to obično bude, kad je naišao na sebi ravnog, pobjegao je kao kukavica.

U užurbanom hodu prema kordonu policije i sigurnosti svlačionice, Reis je jedva izbjegao nalet jednog domaćeg igrača i nije mu palo na pamet obračunati se s njim kao što je to 'hrabro' učinio koju minutu prije s tinejdžerom kojem je slomio nos.

Problema su na putu do svlačionice imala još trojica koja su udarila dodavača lopti.

Policija je jedva spriječila domaće navijače i igrače od napada na goste, igrače Operarija morala je odmah izvesti sa stadiona jer je bijesna rulja prijetila da će provaliti u svlačionicu, a tamo se gosti ne bi dobro proveli jer ne bi imali gdje pobjeći.

Opraštam im

Pretučeni tinejdžer je Tadeu Kutter (19), član omladinske momčadi domaćeg kluba. Osim slomljenog nosa, Tadeu ima frakturu lica i brojne modrice po tijelu.

- Opraštam im, to je najbolji put do pomirenja. Istina slavio sam gol, pa tko ne bi? To je bio gol za pobjedu u sudačkoj nadoknadi - rekao je Tadeu.

Slomljen nos i fraktura lica

Tvrdi da su ga, osim Jeffersona, u cijeloj toj gužvi udarili i igrač Rodrigo Gral, fizioterapeut Raul Prazeres i trener golmana.

Policija je privela svu četvoricu, a u pritvoru je ostao samo fizioterapeut Raul.

Kažu da su napali tinejdžera jer ih je provocirao. 

 

Nasilnik potjeran iz kluba

Operario je nakon incidenta izbacio Jeffersona Reisa iz kluba, nije jasno što je s ostalom trojicom, ali brazilski mediji pišu da će svi biti izbačeni iz nogometa nakon što se u istragu uključio i brazilski nogometni savez.

Predsjednik gostujućeg kluba Estevao Petrallas potvrdio je kako je raskinut ugovor s Jeffersonom Reisom, ali je i kritizirao domaći klub jer je među dodavače lopti stavio igrača iz omladinskog pogona, što je inače najnormalnija stvar svugdje u svijeti.

- Nismo samo mi odgovorni za incident. Domaći klub odgovara za ponašanje ljudi koji rade na stadionu, a sve je počelo kad je dodavač lopti, inače mladi igrač tog kluba, slavio i ružnim gestama provocirao naše igrače - rekao je Petrallas.

- Inače stavljamo naše mlade igrače kao dodavače lopti, kao i igračice i to ćemo raditi i dalje - odgovorio mu je predsjednik Comerciala Walter Magini.

 


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe