Obavijesti

Sport

Komentari 20

Sad ih nabrijava Mišo: Novi DJ Stepančić, Dule najbolje pjeva

Sad ih nabrijava Mišo: Novi DJ Stepančić, Dule najbolje pjeva
1

Pjesme moraju biti takve da ih svi znaju pjevati. Ili, barem refren. Nakon pobjede protiv Španjolske je, primjerice, DJ bio na najvišoj razini. Jer kad je pustio, ‘Poljubi zemlju’ od Miše Kovača, nema tko nije pjevao

VIDEO

Morska vila? A ne, to više nije ‘in’. Godinama smo je vrtjeli, pa nam je, eto, već dosadila. Imamo sad novu ‘playlistu’, kažu nam hrvatski rukometaši.

Za svako prvenstvo hrvatski rukometaši imaju svog DJ-a. I, naravno, novu himnu. Morska vila, koja je, uz gusjenicu, bila zaštitni znak “kauboja”, sad je u ropotarnici povijesti. Već u Francuskoj, prije dvije godine, na mjesto DJ-a došao je Tin Kontrec.

Kako su naši rukometaši pobjeđivali, tako je Kontrec pojačavao ‘playlistu’.

- Bile su to domaće stvari, domoljubne. Od Miše ‘Sutra mi sude’, od Meri Cetinić ‘Zemlja dida mog’, Thompsonova ‘Lijepa li si’, Oliverova ‘Škrinja ljubavi’, hit Stjepana Jeršeka-Štefa ‘Sve poštivam, svoje uživam’, sve od Daleke obale, pa Doris Dragović - objasnio je Kontrec.

Njega u Njemačkoj nema, pa je njegovu ulogu preuzeo...

- Luka Stepančić! On je sada DJ - otkrio je Željko Musa.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:42

Červar: To je to, dečki!

Da se razumijemo, posao DJ-a nije lagan. Treba pogoditi pjesme koje će dirnuti cijeli autobus, kako se kaže, u žicu. Jer, ako samo jedan igrač ne pjeva, to više nije to.

Pjesme moraju biti takve da ih svi znaju pjevati. Ili, barem refren. Nakon pobjede protiv Španjolske je, primjerice, DJ bio na najvišoj razini. Jer kad je odjeknula nova himna, ‘Poljubi zemlju’ od Miše Kovača, nema tko nije pjevao.

Čak je i izbornik Lino Červar ustao u autobusu i zapjevao.

- To je to, dečki! - stisnuo je šaku Červar pjevajući zajedno s igračima.

Vidjelo se da je i njega pogodila u dušu. Stepančić je, tu sad nema dileme, pravi čovjek za taj posao. Jer kako prvenstvo odmiče, kauboji su sve bolji, pa je i ‘playlista’ sve zahtjevnija. Kako slavlje traje sve duže, treba pripremiti i veći broj pjesama.

Ima tu dobrih vokala, oni koji nisu tako dobri drže se malo po strani...

Dule najbolje pjeva

- Tko najbolje pjeva? Domagoj Duvnjak - kaže Musa.

Kad se ide na utakmicu, glazba svira malo tiše, dečki kažu da je uglavnom svatko u svojim mislima, u svlačionici se ona pojačava, tu počinje ‘nabrijavanje’, a najglasnija je nakon utakmica. Točnije, nakon pobjeda.

Naravno, tu je i hit Zaprešić Boysa ‘Neopisivo’, koja je neizostavni dio repertoara svake naše reprezentacije. Jer, upravo tako, neopisivo, igraju “kauboji” u Njemačkoj.

Neopisiva, međutim, nije organizacija SP-a u Njemačkoj.

U Kölnu je Hrvate dočekao nespreman hotel i prazan bife! Stigli dečki na ručak, a kad ono Francuzi su bili brži, te su Karabatić i društvo sve slistili! Također, vozač autobusa je zalutao pa su naši kasnili na trening 20 minuta. I ne samo to...

- Igrači se masiraju na hodniku, na podu. Ali ne žale se. To potvrđuje koliko je snažan momčadski duh - otkrio je u petak navečer izbornik Lino Červar. Tek u subotu i taj je detalj ispravljen pa je hotel omogućio da se igrače masira i za utakmice priprema u sobi, a ne na podu hodnika.

Sve nas je obuzelo rukometno ludilo, Svjetsko prvenstvo u punom je zamahu, a
ako želite što srčanije bodriti Duvnjaka i ekipu u njihovom putu do pobjede,
nabavite legendarnu 'Moja Croatia' majicu. Možete je nabaviti na Žutom kliku
po cijenama od 80 do 120 kuna. Požurite dok se nisu razgrabile


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio