Obavijesti

Sport

Komentari 4

Sad je i službeno: Soldić protiv Kalidova za ujedinjenje titula!

Sad je i službeno: Soldić protiv Kalidova za ujedinjenje titula!

Iz poljske organizacije objavili su kako ćemo gledati meč za ujedinjenje titula srednje i velter kategorije u borbi između Mameda Kalidova i našeg Roberta Soldića, a spektakl će se vjerojatno održati sljedeće godine

VIDEO

Roberto ‘Robocop’ Soldić (26, 19-3) obranio je titulu velter kategorije 4. rujna tehničkim nokautom u trećoj rundi protiv Čeha Patrika Kincla (32, 24-10-1) na priredbi KSW 63 i odmah na meč izazvao Mameda Kalidova (41, 35-7-2) koji je na kraju ušao i kavez i rekao da se spreman boriti! A sad je i KSW potvrdio kako će se taj meč dogoditi!

VIDEO Soldić uspavao Kincla pa tražio okršaj za novi KSW pojas! Odličan debi Sare Luzar Smajić
VIDEO Soldić uspavao Kincla pa tražio okršaj za novi KSW pojas! Odličan debi Sare Luzar Smajić

- Jako poštujem Mameda, veliki broj nas mladih boraca krenulo je u ovo zbog njega. Dao sam mu prijedlog da se borimo, mojoj obitelji i meni treba novac. Nakon toga, tko god pobijedi, idemo se boriti još jednom za još malo novca – rekao je Soldić nakon borbe, a Kalidov mu je odgovorio:

Pokretanje videa...

04:05

- Naravno da se želim boriti s njim, jedino pitanje je kada. Sad je imao borbu, vjerojatno mu je potreban odmor. Vjerojatno ćemo se boriti početkom sljedeće godine jer i ja želim biti spreman za taj meč. Još osjećam posljedice operacije kralježnice i za ovakav meč bit će mi potrebne pripreme od četiri do pet mjeseci.

- Pratite KSW 64 kako bi saznali kad će se dogoditi ovaj povijesni meč – objavili su na Twitteru iz poljske organizacije, a očito je da taj meč vrlo vjerojatno nećemo vidjeti ove godine, već da KSW vjerojatno priprema gala spektakl za početak iduće godine.

Tad će biti prvi službeni staredown prvaka srednje i prvaka lake kategorije, a podsjetimo, na toj priredbi nastupa i naš Filip 'Nitro' Pejić (28, 15-5-2) protiv Daniela ‘Ruteka’ Rutkowskog (32, 12-2-1) kojem je ovo debi u najvećoj europskoj MMA organizaciji, ali vlasnik je pojasa prvaka perolake kategorije FEN-a i Babilona!

Priredba je na rasporedu 23. listopada u Atlas Areni u Lodzu, a već je poznato devet borbi s te priredbe koju će predvoditi legenda KSW-a Mariusz Pudzianowski (44, 15-7-1) protiv Serignea ‘Bombardiera’ Die (45, 2-0) nakon što je njihov ogled odgođen zbog zdrastvenih problema Senegalca. Sunaslovni meč bit će onaj Sebastiana Przybysza (28, 8-2) protiv Bruna Augusta dos Santosa (22, 10-2) u borbi za pojas bantam kategorije kojeg je donedavno držao naš Antun Račić (31, 25-10-1).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića