Obavijesti

Sport

Komentari 99

U Atleticu bijesni: Trebali smo dobiti 200 milijuna za Antoinea

U Atleticu bijesni: Trebali smo dobiti 200 milijuna za Antoinea
1

Francuski krilni napadač Antoine Griezmann potpisao je za Barcelonu u transferu teškom vrtoglavih 120 milijuna eura. Aktivirala je Barca izlaznu klazulu za sada već bivšeg nogometaša Atletico Madrida

VIDEO

Najveća sapunica ljetnog prijelaznog roka stigla je kraju. Antoine Griezmann (28) novi je igrač Barcelone!

Iznos transfera je 120 milijuna eura, koliko je iznosila Griezmannova izlazna klauzula. Griezmann je po završetku sezone poručio je navijačima svog Atletica da na ljeto napušta klub. Nimalo dvosmisleno, rekao je to direktno videoporukom na društvenim mrežama. Barcelona je odmah bila označena prvim favoritom za njegovim dovođenjem, no nije išlo sve tako glatko.

Nakon što su se u medijima pojavile glasine da je on s Kataloncima potpisao predugovor još u ožujku, javili su se iz Atletica te rekli da će Barcelona i napadač zbog toga snositi posljedice. Dodatno ulje na vatru dodao je i sam igrač ne došavši na pripreme svog sad već bivšeg kluba čime je dodatno naljutio čelnike Atletica i trenera Simeonea. 

Ipak, klubovi su se dogovorili i Barcelona je na kraju morala uplatiti traženih 120 milijuna eura. 

Klauzula 800 milijuna eura

Dolaskom Griezmanna, transfer Neymara je praktički pa postao nemoguć te se tako neće ispuniti njegova želja za povratkom u Barcelonu. Ipak će morati svoju sreću pronaći negdje drugdje.

Antoine Griezmann u Španjolskoj je igrao za Real Sociedad i Atletico Madrid, a u 321 utakmici u La Ligi zabio je čak 134 gola i još 50 puta asistirao. Transfermarkt ga cijeni na 130 milijuna eura.

Francuz je potpisao ugovor do 2024. godine, a izlazna klauzula bit će mu 800 milijuna eura!

Atletico tvrdi da Barcelona nije isplatila Griezmannovu klauzulu

Međutim, došlo je do novog zaokreta u priči. Atletico tvrdi kako Barcelona nije isplatila Griezmannovu klauzulu. Pošto su potpisali predugovor, Barcelona je bila dužna Atleticu isplatiti 200 milijuna eura koja je bila otkupna klauzula francuskog napadača do 1. srpnja. Klub je izdao priopćenje u kojem tvrde kako im nije isplaćena dovoljna svota novca. 

- Igrač je 14. svibnja objavio svoj odlazak iz kluba pa vjerujemo da je ugovor potpisan prije kraja sezone i to je razlog zašto je igrač počeo tražiti zaštitu svojih prava i interesa i prije kraja ugovora - stoji u priopćenju Atletica

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome