Obavijesti

Sport

Komentari 3

Šaka sa Srednjaka najavio Noć borilačkih sportova u V. Gorici

Šaka sa Srednjaka najavio Noć borilačkih sportova u V. Gorici
2

Noć borilačkih sportova, tradicionalni sportski event, održat će se 29. svibnja od 20 sati u Parku dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici. Podržao ga je i Željko Mavrović

VIDEO

Početkom svibnja vremenski uvjeti bili su jači, ali oni su tek odgodili Noć borilačkih sportova, tradicionalni sportski event koji će se održati 29. svibnja od 20 sati u Parku dr. Franje Tuđmana u Velikoj Gorici. 

- Želimo borilačkim klubovima dati mogućnost da predstave svoje sportske dosege, a našim sugrađanima atraktivnu noć borilačkih vještina u kojoj mogu uživati i mladi i stari - rekao je zamjenik velikogoričkog gradonačelnika Ervin Kolarec koji je stao na čelo organizacijskog odbora manifestacije. 

Spektakl na otvorenom, na kojem će svoje vještine pokazati velikogorički borilački klubovi, podržao je i legendarni hrvatski boksaš Željko Mavrović. 

U Parku dr. Franje Tuđmana iza goričkog kina bit će postavljena dva borilišta, boksački ring i posebno borilište za demonstracije borilačkih vještina. Publici će se predstaviti Karate klub Centar, Karate klub Velika Gorica, Boksački klub Velika Gorica, Taekwondo klub Velika Gorica, Judo klub Pinky, ali i gorički hrvači okupljeni u Hrvački klub Turopoljac. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz demonstracije okupljeni gledatelji će moći vidjeti i nekoliko borilačkih poslastica. Publici će se najprije predstaviti najmlađi taekwondoaši i karatisti, nakon čega će više razine borilačkih vještina pokazati njihove starije kolege. 

Stjepan Bačurin uz već poznata boksačka imena, ovoga puta će u 'vatru' ubaciti i najmlađe polaznike svoga kluba. Kako će odmicati večer i udarci će postajati sve ozbiljniji pa nakon boksa u ring ulaze UFC borci koje trenira  Velikogoričanin, Goran Babić- Hamby. 

Demonstracije, karate, taekwondo, UFC...

Nakon demonstracija, te boksačkih i UFC mečeva, završnica večeri je rezervirana za Ivicu Bačurina koji će još jednom u ringu pred domaćom publikom pokazati zašto je jedan od najboljih hrvatskih boksača.

- Svake godine organizaciju ove sportske manifestacije podižemo na višu razinu te ćemo to učiniti i ovoga puta. Sportaši ulaganja u njih vraćaju višestruko pa se tako s razlogom ponosimo medaljama Ines Grdenić, Natalie Lovrić, Ivice Bačurina, Vedrana Perekovića, Marine Drašković, Gorana Živkovića... 

- Demonstracija borilačkih vještina, koja se već nekoliko godina održava u Parku dr. Franje Tuđmana privlači veliki broj naših sugrađanki i sugrađana pa se nadamo da će tako biti i ove godine. Naše sportašice i sportaši to svakako zaslužuju - zaključuje predsjednik organizacijskog odbora Ervin Kolarec. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj