Sport

Komentari 0

Pravi Spartanci: Braća Sinković trčali po dinama, letjeli i skakali

Pravi Spartanci: Braća Sinković trčali po dinama, letjeli i skakali

Veslači Valentin i Martin Sinković trčali su po dinama, isprobali slobodan pad, letjeli i okušali se u još nekoliko ekstremnih sportova u Abu Dhabiju, a nešto su vremena pronašli i za druženje s lokalcima

Spartan Race (hrv. utrka Spartanaca) niz je utrka s preprekama različite udaljenosti i težine u rasponu od nekoliko kilometara do maratonskih udaljenosti koje od natjecatelja zahtjeva najvišu fizičku spremu, a za takav su se pothvat prošlog tjedna odlučila najpoznatija hrvatska sportska braća - Sinkovići.

Veslači Valentin i Martin Sinković trčali su po dinama, isprobali slobodan pad, letjeli i okušali se u još nekoliko ekstremnih sportova u Abu Dhabiju, a nešto su vremena pronašli i za druženje s lokalcima.

"Tko je pobijedio?", zanimalo je jednog komentatora na Instagramu.

"Martinu su ispale crocsice pred kraj pa sam ja pobijedio. I to se računa!", odgovorio je Valentin.

Braća Sinković su, inače, veliki ljubitelji prirode, avanturisti i ambasadori brendova povezanih s ekstremnim i avanturističkim sportovima.

Spartan Race pokriva brzinske utrke (Spartan Sprint, Spartan Super, Spartan Beast, Spartan Ultra, Spartan Kids Race, Spartan Trail), kombinacije (Honor, Stadium, Global Championship Series) te utrke izdržljivosti (Ultra, Hurricane Heat, Agoge).

Najčitaniji članci